Blake Lively υποκλινόμαστε! Το κορίτσι αυτό βρίσκει πάντα τρόπους να μας... ξαφνιάζει

Ερμιόνη Σαρρή
Blake Lively υποκλινόμαστε! Το κορίτσι αυτό βρίσκει πάντα τρόπους να μας... ξαφνιάζει

Ηθοποιός; Μάλλον κάτι δεν ξέρετε καλά

Blake Lively ή αλλιώς το κορίτσι που περνάει τον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα σε κατσαβίδια και βελόνες πλεξίματος. Η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη εξομολογήθηκε, ότι μεταμορφώνεται σε μηχανικό μηχανών, όταν το πρόγραμμά της το επιτρέπει ή κρατάει βελόνα και κλωστή. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς οι εξελίξεις έδειξαν πως το ταλέντο της είναι ανεξάντλητο.

Και εκεί που τη θαυμάζαμε ήδη για τα περίεργα χόμπι της, η γλυκιά μανούλα... ξαναχτυπά. Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο instagram αποκάλυψε ένα ακόμη χάρισμά της και μάλιστα μεγάλο. Τα μαξιλάρια, λοιπόν, που θα δείτε παρακάτω είναι δια χειρός... Blake και πραγματικά είναι απίθανα. Καλλιτεχνική φύση αυτό το κορίτσι. Πιάνει το πινέλο και κάνει θαύματα.

main.original.585x0 e0e24
main.original.585x0 1 d77cb

Οι διαδικτυακοί της φίλοι της έδειξαν έμπρακτα τον ενθουσιασμό τους για τα δημιουργήματα αυτά, αφού τα likes ξεπέρασαν τις 69.000 και τα σχόλια υπολογίζονται στα 3.000. Λέτε τελικά να αλλάξει επαγγελματική πορεία; Πάντως το ένα ταλέντο ξεπροβάλλει πίσω από το άλλο και δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο. Αχ βρε Ryan Reynolds έχεις δίπλα σου... θησαυρό!

Διαβάστε ακόμα:

O πιο αναπάντεχος γάμος της χρονιάς! Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε και δεν πήραμε χαμπάρι

Ό,τι πιο σέξι είδαμε μέσα στη βδομάδα: Η Cattrall, στα 59 της, παραδίνει μαθήματα γοητείας