Σιγά μην… του ξέφευγε: Αυτή είναι η νέα και super sexy αγαπημένη του Leonardo di Caprio!

Σιγά μην… του ξέφευγε: Αυτή είναι η νέα και super sexy αγαπημένη του Leonardo di Caprio!

Ο διάσημος σταρ επιστρέφει στα παλιά, καλά γούστα του! 

Και ενώ είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, οι εκάστοτε αγαπημένες του πιο... μπερμπάντη εργένη του Hollywood, Leonardo di Caprio, να έχουν τα κλασικά χαρακτηριστικά μοντέλου –ψηλές, ξανθές, αδύνατες- τελευταία μας έκανε να απορήσουμε, με τις φημολογίες περί σχέσης με την Rihanna. Τελικά, αν φλέρταραν οι δυο τους ή όχι, μόνο αυτοί το ξέρουν, ωστόσο το ειδύλλιο αυτό δεν εξελίχθηκε ποτέ σε σχέση, και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού η Riri δεν πληρούσε αυτές τις απαραίτητες εμφανισιακά προϋποθέσεις.

leo-kelly-rohrbach 49a91


Μπορεί για λίγο καιρό να τον εντυπωσίασε, όμως τώρα πια ο 40χρονος ηθοποιός γύρισε στα παλιά του... λημέρια, αφού φαίνεται πως νέα αγαπημένη του είναι το πανέμορφο μοντέλο του Sports Illustrated, Kelly Rohrbach, στο οποίο και ανακηρύχθηκε «Rookie of the Year», τη φετινή χρονιά. Και φυσικά, δεν είναι η μοναδική, αφού στο παρελθόν, είχε σχέση με την Bar Refaeli, που επίσης είχε κατακτήσει τον αντίστοιχο τίτλο, στο περιοδικό, το 2007.

gm b6ec4
rh a0499

Διεθνή μέσα λοιπόν, θέλουν τους δυο τους να συναντήθηκαν πρόσφατα σε club του Los Angeles για πρώτη φορά, ενώ στη συνέχεια, εθεάθησαν ξανά σε νυχτερινή τους έξοδο, λίγες μέρες αργότερα. Μπορεί ακόμα να μην ανακοινώθηκε κάτι επίσημα, ωστόσο, πιθανότερο είναι να κατάφερε να... ρίξει στα δίχτυα του ο γοητευτικός σταρ, ακόμα ένα μοντέλο που ανταποκρίνεται στα γούστα του, παρά να είναι απλά φήμες.

ykui 875b4
yuk 0ea3c


Απορούμε ποια θα είναι αυτή που θα τον κάνει να σοβαρευτεί επιτέλους, και πόσα προσόντα παραπάνω πρέπει να διαθέτει!

Διαβάστε ακόμη:

Μα ποια δίαιτα; Το μοντέλο της Victoria's Secret κυκλοφορεί τρώγοντας... παγωτό!

H αφοπλιστική απάντηση της J.Lo για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Casper!