Λιώσαμε! Beyonce- JayZ έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του έκανε το πιο ρομαντικό δώρο!

Λιώσαμε! Beyonce- JayZ έχουν επέτειο γάμου και εκείνη του έκανε το πιο ρομαντικό δώρο!

Τελικά, μήπως να… ζηλέψουμε τον έρωτά τους;

Ήταν 4 Απριλίου του 2008, όταν ένα από τα διασημότερα και ισχυρότερα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ αποφάσισε να ανέβει... ινκόγκνιτο τα σκαλιά της εκκλησίας, και τελικά τα κατάφερε. Ο υπερπολυτελής γάμος της Beyonce με τον JayZ, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, κατάφερε να περάσει στην ιστορία, χωρίς ποτέ ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι να αποτυπώσει κάποια στιγμή του.

Beyonce-Instagram-Jay-Z 124ef


Και μέσα στα επτά αυτά χρόνια έγγαμου βίου, με την οικογενειακή τους ευτυχία πια να έχει ολοκληρωθεί ύστερα από την γέννηση της κόρης τους, Blue Ivy, το 2012, το ζευγάρι φαίνεται πως κάθε χρονιά που περνά είναι όλο και πιο ερωτευμένο, παρά τις φήμες που τους θέλουν κατά καιρούς να χωρίζουν ή να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

47921862 1 e06e0


Το Σάββατο, οι δυο τους λοιπόν, είχαν επέτειο 7 χρόνων, και η 33χρονη σταρ έκανε ένα από τα πιο συγκινητικά δώρα στον άντρα της ζωής της, αφού του αφιέρωσε το νέο, ακυκλοφόρητο ερωτικό τραγούδι της, «Die With You». Με ένα βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την καλύτερη έκπληξη στον JayZ αλλά και στους θαυμαστές της. Σε αυτό, που θα βρεις παρακάτω, η Βey, κάθεται στο πιάνο παίζοντας και ερμηνεύοντας με τον πιο ερωτικό τρόπο το κομμάτι, που σίγουρα θα συγκίνησε πολύ τον διάσημο ράπερ!

274A8ACE00000578-3026045-image-m-19 1428194238941 2dace


Ευχόμαστε όντως να είναι τόσο ευτυχισμένοι όσο δείχνουν! Δες περισσότερα στιγμιότυπα από την κοινή ζωή τους, στη gallery παραπάνω!

Διαβάστε ακόμη:

Σιγά μην... του ξέφευγε: Αυτή είναι η νέα και super sexy αγαπημένη του Leonardo di Caprio!

Ηχηρή απουσία! Γιατί ο Πρίγκιπας Harry δεν θα παραβρεθεί στη γέννηση της ανιψιάς του;