Aν δεν το βλέπαμε δε θα το πιστεύαμε: Οι κόρες της Αngelina ίσως είναι φυσιολογικά παιδιά!

Aν δεν το βλέπαμε δε θα το πιστεύαμε: Οι κόρες της Αngelina ίσως είναι φυσιολογικά παιδιά!

Kαι έχουμε τα ντοκουμέντα

Όταν σκεφτόμαστε την οικογένεια Jolie-Pitt, δεν μπορούμε παρά να φανταστούμε λάμψη, δόξα και σίγουρα τίποτα το φυσιολογικό. Από τη σχέση των 2 μεγάλων star, την καθημερινότητά τους, αλλά και τον τρόπο που μεγαλώνουν τα 6 τους παιδιά. Μην μας παρεξηγείτε, δεν το λέμε με κακία, απλά όταν είσαι τόσο διάσημος, η ζωή σου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι συμβατική.

shiloh-jolie-pitt-zahara-playing-soccer-photos-12 f10ce

Κι όμως, φαίνεται ότι οι 2 διάσημοι γονείς, προσπαθούν τίμια, αν μη τι άλλο, να εξασφαλίζουν μία φυσιολογική ζωή στα βλαστάρια τους, μιας και για τους ίδιους αυτό τελείωσε από τη στιγμή που αποφάσισαν και επέλεξαν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό. Και η αλήθεια είναι, ότι αν δεν μας το έλεγαν δε θα το πιστεύαμε, αλλά οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μας διέψευσαν, και πολύ χαιρόμαστε γι' αυτό.

shiloh-jolie-pitt-zahara-playing-soccer-photos-14 65589

Η Zahara και η Shiloh λοιπόν, οι 2 μεγαλύτερες κόρες του ζεύγους, δε διαφέρουν σε τίποτα από την κόρη ή την ανιψιά σας, μιας και οι εξωσχολικές τους δραστηριότητες είναι ακριβώς οι ίδιες με όλων των υπόλοιπων παιδιών του πλανήτη. Οι 2 αδερφούλες λοιπόν, τρέφουν μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο, και ο φωτογραφικός φακός τις απαθανάτισε την ώρα της προπόνησής τους.

shiloh-jolie-pitt-zahara-playing-soccer-photos-13 65401

Δεν ξέρουμε αν έχουν ταλέντο, και πιθανόν να μην το μάθουμε και ποτέ, αλλά τουλάχιστον φαίνονταν ευτυχισμένες και παθιασμένες. Όπως η μητέρα τους με ό, τι κι αν καταπιαστεί! Κάτι μας λέει ότι η μοναδική που ίσως ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της, είναι η μικρότερη Vivienne, η οποία έχει ήδη κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

shiloh-jolie-pitt-zahara-playing-soccer-photos-11 e98da

Επίσης να εκφράσουμε τη χαρά μας, για το πόσο απενοχοποιημένο είναι το ποδόσφαιρο για τα κοριτσάκια. Κρίμα να μην υπήρχε αυτό όταν ήμασταν κι εμείς παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια Alessandra Ambrosio; Η Katie Holmes φοράει καυτό τζιν σορτς και μας κάνει να απορούμε

Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της Taylor Swift. Δείτε τον πριν τις πλαστικές επεμβάσεις!

Ποιος είπε ότι είναι μόνο σταρ; Η Δέσποινα Βανδή μας έβαλε τα... γυαλιά!