Είναι δυνατόν; Διάσημη ηθοποιός μηνύει την μητέρα της γιατί... της έκλεβε λεφτά!

Είναι δυνατόν; Διάσημη ηθοποιός μηνύει την μητέρα της γιατί... της έκλεβε λεφτά!

Μιλάμε για την πιο άπληστη μαμά του Hollywood!

Η Mischa Barton δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο! Αφού κατάφερε να καταστρέψει την καριέρα της με τους εθισμούς της σε παράνομες ουσίες τώρα έρχεται στη δημοσιότητα μια είδηση καθόλου ευχάριστη για την οικογένειά της.

Όπως αποκάλυψε αμερικανικό site, η διάσημη ηθοποιός μήνυσε τη μητέρα της, Nuala Barton για αθέτηση προφορικής συμφωνίας, ψευδή παραστατικά και άλλες πράξεις απάτης εις βάρος της. Σύμφωνα με τη μήνυση, που κατέθεσε η πρωταγωνίστρια, η μαμά της, που διετελούσε manager της, είπε ψέματα για το ποσό που εισέπραξε η κόρη της από ταινία που γύρισε το 2013 και τη διαφορά την κράτησε για τον εαυτό της!

rs 634x1024-150328125655-634.Mischa-Barton-Chateau.jl.032815 38f9b

H Mischa Barton πιο ξανθιά από ποτέ σε πρόσφατη εμφάνισή της.


Στα έγγραφα αναφέρεται ακόμη πως αυτή η πράξη αποτελεί "τη συνέχεια μιας άπληστης μητέρας που ως manager δεν λειτουργούσε για το συμφέρον της κόρης της, αλλά δρούσε με σκοπό να της κλέψει χρήματα".
Στη μήνυση που κατέθεσε η 29χρονη star υποστηρίζεται ακόμη πως η μητέρα της την έδιωξε από την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, οίκημα που αγοράστηκε έναντι 7,8 εκατομμυρίων δολλαριών με χρήματα της Barton, από την καριέρα της ως παιδί θαύμα του Hollywood.

Τώρα η Mischa θέλει να της επιστραφούν όλα τα λεφτά, που υπεξαίρεσε η μητέρα της και θέλει να συνεχίσει την καριέρα της χωρίς την μαμά της ως manager. Kανένα από τα δύο στρατόπεδα δεν σχολίασαν το δημοσίευμα, αλλά είναι σίγουρο πως έρχονται δύσκολες δικαστικές στιγμές για τη γλυκιά πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί βρε μπαμπά; Δεν θα πιστεύετε πόσο καιρό έχει να δει την κόρη του ο Τom Cruise