Ε όχι κι αυτοί! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood χώρισε έπειτα από 3 χρόνια σχέσης

Γωγώ Φούντα
Ε όχι κι αυτοί! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood χώρισε έπειτα από 3 χρόνια σχέσης

Kαι δεν πήραμε χαμπάρι τίποτα

Το έχουμε πει πολλές φορές, οι χωρισμοί δεν μας αρέσουν! Σαφώς και αυτοί του περιβάλλοντός μας, μας επηρεάζουν περισσότερο, αλλά δεν μπορούμε και να μη στενοχωριόμαστε, όταν μαθαίνουμε για αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, τα οποία μάλιστα σχεδίαζαν και το γάμο τους!

emma 68176

Κάπως έτσι σοκαριστήκαμε, όταν μάθαμε ότι η Emma Stone και ο Andrew Garfield, δεν είναι πια μαζί! Και ομολογούμε ότι δεν είχαμε καταλάβει κάτι, μιας και οι 2 ηθοποιοί κρατούσαν πάντα πολύ χαμηλούς τόνους. Σύμφωνα λοιπόν με το περιβάλλον των 2 stars, ο χωρισμός, είναι το φυσικό επακόλουθο του πολύ φορτωμένου τους προγράμματος, μιας και τον τελευταίο καιρό τρέχουν σαν τρελοί.

275B3B9000000578-3029685-Hollywood couple Emma and Andrew shown last October in the Big A-a-1 1428453609195 57c44

Το σοκαριστικό της υπόθεσης βέβαια, δεν είναι ότι χωρίζουν, εντάξει δε χάλασε και ο κόσμος, αλλά το ότι τους θεωρούσαμε πάντα ένα από τα πιο φυσιολογικά και χαριτωμένα celebrity ζευγάρια, που δεν είχαν διστάσει να μιλήσουν για τη σχέση τους με χιούμορ, χωρίς να γίνονται γλυκανάλατοι και γραφικοί, όπως άλλοι, ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.

Emma-Stone-and-Andrew-Garfield-2 76407

Πάντως, πολλοί πιστεύουν ότι η επανασύνδεση δε θα αργήσει, μιας και είναι... γεννημένοι ο ένας για τον άλλο! Εμείς έχουμε να πούμε, ότι δουλίτσα να υπάρχει και όλα τα άλλα βρίσκονται.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι δυνατόν; Διάσημη ηθοποιός μηνύει την μητέρα της γιατί... της έκλεβε λεφτά!

Μήπως το παρατράβηξαν; Ο George Clooney & η Amal Alamuddin σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Mόνο σε εμάς φαίνεται περίεργο που η Mila Kunis δεν ασχολείται με το μωρό της;