Ρεπορτάζ του Queen.gr: Οι εκπομπές που έχουν πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Ρεπορτάζ του Queen.gr: Οι εκπομπές που έχουν πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν

Πολλά φαίνεται ότι θα είναι τα χαμόγελα για τους παρουσιαστές την επόμενη σεζόν που θα συνεχίζουν από τα πόστα τους να καλημερίζουν ή να καλησπερίζουν το κοινό. Το Queen.gr αποκαλύπτει σήμερα ποιες εκπομπές θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πρώτη της οποίας η εκπομπή έχει πάρει το πράσινο φως να συνεχίσει να σερβίρει καφέ ζεστό και αχνιστό με τους τηλεθεατές. Η συνταγή δε θα αλλάξει και ίσως προστεθούν ένα ή δύο άτομα στην ομάδα της.

Το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά την προηγούμενη εβδομάδα προφορικά συμφώνησαν να συνεχίσουν στο πρωινό του μεγάλου καναλιού αλλά με το ίδιο μπάτζετ και αμοιβή. Η φετινή χρονιά ήταν η τυχερή τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ευχαρίστησε πολύ το κανάλι τους.

Επίσης το Βig Brother θα επιστρέψει στις οθόνες μας αφού τα σκηνικά δεν γκρεμίστηκαν και τα έσοδα είναι τέτοια που αφήνουν τους Γερμανούς ικανοποιημένους με τηλεθέαση κοντά στο 20%.

Από Κάντζα πλευρά και το επόμενο εισιτήριο που φαντάζει για πολλούς έκπληξη. Το Πάνω στην Ώρα συνεχίζει για τρίτη σεζόν και το δίδυμο Λάμπρου-Παπαβασιλείου χαμογελάνε μιας και τα εντυπωσιακά νούμερα στα λεγόμενα νεανικά κοινά έκανε τον ενημερωτικό τομέα όπου υπάγεται η εκπομπή να πει το ναι στην συνέχιση του μαγκαζίνο.

Κους Κους το μεσημέρι αλλά και Δέστε τους θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκονται στα πόστα τους και μέσα στον Απρίλιο θα πληροφορηθούν και τυπικά ότι όλες οι συμβάσεις θα ανανεωθούν.

Τέλος, όπως αναφέραμε στο Queen.gr, στο κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζει ο Γιώργος Παπαδάκης με το Καλημέρα Ελλάδα και πιθανή μεγαλύτερη διάρκεια αφού Καραμέρος- Χαριτάτος δε θα συνεχίσουν, αλλά και το X-Factor με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά και με πολλές αλλαγές στην κριτική επιτροπή. Αυτά είναι τα πρώτα μαντάτα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ των εκπομπών που από τώρα γνωρίζουν ότι θα συνεχίσουν να εκπέμπουν.

Περισσότερα σύντομα.