17+Σήμερα: Έξι πρώην στη guest list του γάμου

17+Σήμερα: Έξι πρώην στη guest list του γάμου

Συνολικά έξι πρώην σύντροφοι του πριγκιπικού ζεύγους είναι καλεσμένοι στο γάμο της χρονιάς στις 29 Απριλίου.

Τέσσερις εβδομάδες πριν ο πρίγκιπας William παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, είχει διαρρεύσει πως ένας πρώην σύντροφος της Kate Middleton είχε λάβει πρόσκληση για το γάμο. Τώρα, όμως, κυκλοφόρησαν και άλλα ονόματα που είναι καλεσμένα στο γάμο της χρονιάς και ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους και το σόι της νύφης καλεσμένοι είναι και έξι πρώην σύντροφοι του ζευγαριού.

Έτσι, λοιπόν, εκτός από τους Beckham, τον Guy Ritchie (πρώην σύζυγο της Madonna,) τον Rowan Atkinson (γνωστό και ως Mr Bean), πρόσωπα της κυβέρνησης και γενικά όλη την βρετανική enfant gâtée, καλεσμένοι στο γάμο και θα είναι και μερικοί πρώην του William και της Kate και μάλιστα έξι στο σύνολο. Βέβαια και στο γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με τη Diana η Camilla Parker-Bowles ήταν καλεσμένη, αλλά καλύτερα να μην κάνουμε παραλληλισμούς.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι οι προσκλήσεις που έλαβαν οι πρώην, να είναι διπλές για να μη νιώθουν μόνοι και μαραζωμένοι, ούτε να σκέφτονται «γιατί αυτοί και όχι εγώ;». Φανταστείτε, όμως, αντί οι πρώην στο γάμο να παραστούν πιο λαμπεροί και όμορφοι από ποτέ, να φτάσουν μεθυσμένοι διεκδικώντας παλιές αγάπες πίσω. Μετά δε θα είναι ο γάμος της χρονιάς, αλλά τα παρατράγουδα της χρονιάς.