Πλάκα μας κάνουν; Δύο μήνες μετά το γάμο, δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα

Γωγώ Φούντα
Πλάκα μας κάνουν; Δύο μήνες μετά το γάμο, δεν ανταλλάσσουν ούτε κουβέντα

Η αλήθεια είναι ότι και πολύ άντεξαν

Τώρα για να σας πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε ότι αυτό το ζευγάρι θα άντεχε 62 ολόκληρες μέρες έγγαμου βίου, όχι γιατί ο έρωτάς τους δεν ήταν μεγάλος και δυνατός, αλλά γιατί ο χαρακτήρας αυτού, είναι τόσο εκκεντρικός και αλλόκοτος, που δύσκολα τον ανέχεται φυσιολογικός άνθρωπος.

wenn22058126 bace1

Μιλάμε φυσικά για τους Johnny Depp και Amber Heard, οι οποίοι μπορεί να βίωσαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος προκάλεσε το χωρισμό του Depp από τη Vanessa Paradis έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης, αλλά όπως όλα δείχνουν, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, και αναφερόμαστε φυσικά στο διάσημο ηθοποιό.

wenn22112711 c3261

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το ζευγάρι, έχει πάνω από ένα μήνα να βρεθεί, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ πλέον δεν μιλάνε καλά καλά στο τηλέφωνο. Η Amber βέβαια, τις κάνει τις προσπάθειές της, αλλά ο καλός της όχι μόνο δεν απαντάει στα μηνύματά της, αλλά παρτάρει από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάτι που φυσικά την κάνει έξαλλη.

wenn22212253 dde21

Κακά τα ψέματα κυρίες και κύριοι. Ο Johnny είναι ένα αγόρι ιδιαίτερο, που δεν κάνει για οικογένεια. Όσο νωρίτερα το καταλάβει αυτό η Amber, τόσο το καλύτερο για εκείνη.

Διαβάστε ακόμη:

Τελικά μήπως η Κendall Jenner είναι η πιο... εξώλης και προώλης της διάσημης οικογένειας;

«Eννιά μήνες νηφαλιότητας»: H star γιορτάζει την αποτοξίνωσή της, αλλά δυστυχώς δεν πείθει

Η οικογένεια Beckham είναι... τεράστια! Ο David μας συστήνει το άγνωστο μέλος της