Συναγερμός! Η Βρετανία λαμβάνει αυστηρά μέτρα για τη γέννα της Kate Middleton

Ερμιόνη Σαρρή
Συναγερμός! Η Βρετανία λαμβάνει αυστηρά μέτρα για τη γέννα της Kate Middleton

Δείτε τι απαγορεύεται από σήμερα κιόλας στους κατοίκους του Λονδίνου

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Η Βρετανία περιμένει πώς και πώς να υποδεχτεί το νέο μέλος της οικογένειας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton και οι προετοιμασίες άρχισαν από σήμερα κιόλας.

Αν, λοιπόν, είστε κάτοικος τους Λονδίνου, μάθετε ότι μπροστά από το νοσοκομείο St. Marys έχουν ήδη κλειστεί δύο θέσεις. Το κράτος έχει φροντίσει να παραμείνει ένας χώρος 12 μέτρων περίπου κενός μέχρι το τέλος του μήνα, έτσι ώστε το ζευγάρι να μην ταλαιπωρηθεί κατά την άφιξή του στο νοσοκομείο. Μάλιστα από εχθές μπήκε η ανάλογη προειδοποίηση μπροστά από τη θέση parking και οι Βρετανοί το έπιασαν το μήνυμα. Μέρα με τη μέρα, όπως καταλάβατε, το αδερφάκι του George θα έρθει στη ζωή.

1429034036 lindo-wing-sign-lg 530b9

Η Kate έχει επιλέξει μία σουίτα για τη διαμονή της στο St. Marys, η οποία κοστίζει περίπου 6.500 λίρες ανά βραδιά. Τέλος, ο Τύπος θέλει την οικογένεια να λαμβάνει αυστηρά μέτρα με τους φωτογράφους κατά την άφιξη της μέλλουσας μαμάς, κάτι που μετά από αυτή την πινακίδα το βλέπουμε κάπως... αδύνατο. Είμαστε σίγουροι πως οι φωτογράφοι από σήμερα κιόλας έχουν στήσει καραούλι στο απέναντι πεζοδρόμιο. Αφού ο κόσμος τους αγαπάει, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Με το καλό, λοιπόν!

kate-middleton-prince-william-george-birth-lg 3d14a

Η έξοδος του ζευγαριού μετά τη γέννηση του George

Διαβάστε ακόμα:

Το πιο ασυγκράτητο ζευγάρι: «Του δίνουν και καταλαβαίνει» μπροστά σε όλο τον κόσμο!

Η Blake Lively δεν είναι σούπερ ήρωας! Δείτε πώς περνάει τους πρώτους της μήνες ως μητέρα