Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα: Η επανασύνδεση της χρονιάς είναι προ των πυλών!

Γωγώ Φούντα
Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα: Η επανασύνδεση της χρονιάς είναι προ των πυλών!

Τσάμπα τόσο κλάμα και δημόσια κατηγορώ;

Γάμοι, διαζύγια, γεννητούρια και ξανά από την αρχή! Αυτή είναι η ζωή των celebrities, την οποία κακά τα ψέματα δε χορταίνουμε να παρακολουθούμε! Και ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάσημο δράμα της τελευταίας χρονιάς; Μα φυσικά ένας από τους πιο ξαφνικούς χωρισμούς της showbiz, τον οποίο ακολούθησαν νευρικοί κλονισμοί, δάκρυα και βαρύγδουπες δηλώσεις.

rs 634x1024-140821183938-293.2Carey.Mariah.Cannon.Nick.050108 30452

Αλλά να που τελικά, φαίνεται ότι ο έρωτας των 2 stars, ήταν πιο δυνατός απ' όσο φάνηκε αρχικά, μιας και ήδη γίνεται λόγος για επανασύνδεση. Ναι κυρίες και κύριοι, ήρθε η ώρα η Mariah Carey να σταματήσει να θρηνεί και να γίνεται ρεζίλι δημοσίως, ας μην ξεχνάμε τις τελευταίες της εμφανίσεις όπου συγκέντρωσε άπειρα αρνητικά σχόλια, και να χαμογελάσει ξανά!

mariah-carey glamour 2may13 Twi b ea24f

«Ποτέ μη λες ποτέ», ήταν η απάντηση του Nick Cannon, σε ερώτηση ρεπόρτερ σχετικά με το αν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρεί ποτέ με την Mariah, και ειλικρινά χαρήκαμε τόσο πολύ, που ούτε για εμάς να έλεγε! Διότι κυρίες και κύριοι, εμείς την Mariah την αγαπάμε και έχουμε μεγαλώσει μαζί της, και πολύ στενοχωριόμαστε να τη βλέπουμε να διασύρεται. Όχι τίποτα άλλο, δίνει και το κακό παράδειγμα στα παιδιά της.

Nick-Cannon-and-Mariah-Carey 8e1e4

Βέβαια τώρα που το ξανασκεφτόμαστε, στο διάστημα που το ζεύγος έμεινε χώρια, ο Nick πρόλαβε να πάει με καμιά 10αριά κυρίες, την ίδια ώρα που η Mariah χτυπιόταν γι' αυτόν! Άστατος χαρακτήρας αυτός ο Nick βρε παιδιά, αλλά άμα η Carey τον θέλει εμάς μας περισσεύει.

Διαβάστε ακόμη:

Σοκ στο Instagram: Η Rihanna φαίνεται να σνιφάρει κοκαΐνη και έχουμε το video

Συναγερμός! Η Βρετανία λαμβάνει αυστηρά μέτρα για τη γέννα της Kate Middleton

Ο έρωτας που θα συζητηθεί: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood είναι γεγονός