«Ήμουν τόσο αδύνατη που μου είχε "κοπεί" η περίοδος»: H σοκαριστική εξομολόγηση της star!

«Ήμουν τόσο αδύνατη που μου είχε "κοπεί" η περίοδος»: H σοκαριστική εξομολόγηση της star!

Μιλά ανοιχτά για τη μάχη της με τα κιλά

Είναι πραγματικά σοκαριστικό πόσο εύκολα μπορείς να πέσεις θύμα του ίδιου σου του εαυτού. Η ανάγκη σου για ένα αδύνατο σώμα (σύμφωνο με τα πρότυπα του Hollywood και της βιομηχανίας της μόδας) μπορεί να σε οδηγήσει στα άκρα. Πολλές είναι οι κοπέλες που αντιμετωπίζουν διατροφικά προβλήματα και δε μπορούν με τίποτα να νικήσουν τους δαίμονές τους. Άλλες τόσες είναι φυσικά και οι διάσημες κυρίες που έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί πως έπασχαν –ή πάσχουν- από ανορεξία ή βουλιμία.

Σειρά της Zoe Kravitz, κόρης του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet, να... αποκαλυφθεί.

zoe-kravitz-2015-vanity-fair-oscar-party-in-hollywood 1 13e24
zoe-kravitz-in-a-swimsuit-at-the-beach-in-miami-march-2015 1 be1ca

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο τόνισε πως αναγκάστηκε να χάσει σχεδόν 10 κιλά για το ρόλο της στην ταινία 'The Road Within'. Έτρωγε αλεσμένα λαχανικά και έπινε διαρκώς... άργιλο για να αδυνατίσει όσο πιο γρήγορα γινόταν. Επιπλέον σημείωσε πως είχε αδυνατίσει τόσο πολύ που της είχε κοπεί η περίοδος.

622x350 ea795

Σκηνή από την ταινία που πρωταγωνίστησε


Το θλιβερό της υπόθεσης είναι πως ο περισσότερος κόσμος της έλεγε πως είναι ακόμη πιο ωραία όντας τόσο αδύνατη. Δυστυχώς η Zoe επηρεάστηκε από όλο αυτό και ήθελε να διατηρήσει το χαμηλό της βάρος και μετά το πέρας των γυρισμάτων. Ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ κι έτσι πλέον η διάσημη ηθοποιός δηλώνει πιο δυνατή και υγιής από ποτέ. Έχει κερδίσει βάρος και απολαμβάνει το sexy κορμί της.

Διαβάστε ακόμα

Σοκ στο Instagram: Η Rihanna φαίνεται να σνιφάρει κοκαΐνη και έχουμε το video

Συναγερμός! Η Βρετανία λαμβάνει αυστηρά μέτρα για τη γέννα της Kate Middleton