Η τρέλα πάει στο Hollywood: Πόσα θα έδινες για να μυρίσεις τον ιδρώτα της Lady Gaga;

Η τρέλα πάει στο Hollywood: Πόσα θα έδινες για να μυρίσεις τον ιδρώτα της Lady Gaga;

Ετοιμάσου για την πλέον ανατρεπτική είδηση της ημέρας!

Πώς θα ένιωθες αν είχες πάνω σου τον ιδρώτα ενός ζωντανού θρύλου; Η είδηση που θα διαβάσεις είναι απόλυτα έγκυρη όσο περίεργη και αν σου ακούγεται! Η Lady Gaga θέλει να πάτε μαζί γυμναστήριο και να καθήσετε δίπλα δίπλα σε ένα μάθημα spinning γεμάτο ιδρώτα.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα της star Born This Way Foundation έβγαλε σε δημοπρασία εισιτήρια για ένα SoulCycle σε γυμναστήριο του Σικάγο για να κάνεις ποδήλατο ακριβώς δίπλα της. H τιμή του εισιτηρίου είναι 1.000 δολάρια και με αυτό το ποσό θα κρατήσεις μια θέση στo ίδιο μάθημα spinning με την 29χρονη pop star. To ποσό ανεβαίνει αν θες τη θέση στο διπλανό ποδήλατο απο εκείνη. Έτσι με μόλις (!) 2. 500 δολάρια θα είσαι στην πλεονεκτική θέση να μυρίσεις τον ιδρώτα της Mother Monster (όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της) ή και αν είσαι πολύ τυχερή μερικές σταγόνες ιδρώτα από το σώμα της να πέσουν πάνω σου (μιλάμε για τύχη)!

rs 560x415-130607133812-1024.gaga.ls.6713 6ec06

Στο ενσταντανέ ο φωτογράφος Terry Richardson κάθεται στο διπλανό ποδήλατο. Με 2.500 δολάρια θα μπορέσεις να είσαι εσύ στη θέση του!


Το μάθημα θα γίνει στις 21 Απριλίου και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμά της. Αν σου περισσεύουν μερικά χρήματα τότε μπορείς να το σκεφτείς! Οι θαυμαστές της πάντως -οι -Little Monsters- δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι και ψάχνουν τα χρήματα για να κλείσουν θέσεις!

Διαβάστε ακόμη:

Ο έρωτας που θα συζητηθεί: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood είναι γεγονός