Ξεχάστε τον γοητευτικό ξανθό Ryan Gosling! Τώρα έγινε καστανός και λιγάκι άσχημος!

Ξεχάστε τον γοητευτικό ξανθό Ryan Gosling! Τώρα έγινε καστανός και λιγάκι άσχημος!

Aντέχετε να τον δείτε με σκούρα μαλλιά και μπούκλες;

rs 634x1024-150415105155-634-ryan-gosling-dark-hair-on-set.jw.41515 0ad54
spl295984 015 a71be
place-beyond-the-pines-ryan-gosling-eva-mendes1 4d545

Αυτή την εικόνα δεν την είχαμε φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα! Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της μεγάλης οθόνης, το σύμβολο του σεξ της γενιάς μας, ο άντρας των ονείρων μας, το πιο ποθητό αρσενικό του Hollywood και πλέον ένας από τους πιο σέξι μπαμπάδες του Hollywood αποχωρίστηκε την ξανθιά του κόμη!

Και όπως ήταν λογικό εκεί που o Ryan Gosling κατείχε μια ξεχωριστή θέση στις χολιγουντιανές μας αδυναμίες μας παρουσίασε την πιο σκοτεινή πλευρά του και γεμίσαμε από αμφιβολίες.
Ο διάσημος πρωταγωνιστής έφτασε στο σετ των γυρίσματα της νέας του ταινίας The Big Short με ανανεωμένο μαλλί, που θα ταράξει τις απανταχού θαυμάστριές του... Ο ξανθός Ryan έβαψε τα μαλλιά του σε σκούρο καστανό και το μήκος τους είναι πλέον τόσο μακρύ, που βλέπουμε ξεκάθαρα τις πρώτες μπούκλες να σχηματίζονται! Σχεδόν δεν τον αναγνωρίσαμε!


Είναι πολύ δύσκολο να συμφιλιωθούμε με αυτό που βλέπουμε καθώς όπως σχολίασε και ο διεθνής Τύπος η σκούρα απόχρωση δεν του ταιριάζει καθόλου και φυσικά προτιμάμε να τον βλέπουμε με το ανοιχτό ξανθό, που μας σύστησε στο Drive και στο Blue Valentine. Ναι, αυτός είναι ο Ryan που αγαπήσαμε!

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η αλλαγή αυτή είναι μόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων και με το τέλος τους θα επιστρέψει στη φυσική του απόχρωση. Ανυπομονούμε!

Η σύντροφός του, Eva Mendez δεν ξέρουμε αν μοιράζεται την ίδια γνώμη με εμάς, αλλά πάντως με πλατινέ ξανθό τον ερωτεύτηκε στα γυρίσματα του The Place Beyond The Pines.


Διαβάστε ακόμη:

Η Victoria Beckham «έκλεισε... στόματα» με αυτή της την φωτογραφία!