Μακάρι να είναι ψέμα: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι της showbiz είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Μακάρι να είναι ψέμα: Το πιο ταιριαστό ζευγάρι της showbiz είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Οι φήμες που μας στενοχώρησαν

Κάθε σχέση ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές. Τον πρώτο καιρό άλλωστε όλοι φέρονται με τον καλύτερο τρόπο στο σύντροφό τους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διατηρηθεί ζωντανός ο έρωτάς τους. Δυστυχώς όμως αυτή η σπίθα σβήνει σύντομα και κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα. Πολλά ζευγάρια δεν καταφέρνουν να νικήσουν τους δαίμονες της σχέσης τους και ο χωρισμός αποτελεί μοναδική λύση του προβλήματος που βιώνουν.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση της Nicole Richie και του Joel Madden, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Δεκέμβρη του 2010 και έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδάκια.

nicole-richie-600 65c4b


Παρόλο που διατηρούν σχέση εδώ και οκτώ χρόνια, φαίνεται πως πια δεν τα βρίσκουν. Το διάσημο ζευγάρι τσακώνεται διαρκώς και δε δείχνει διάθεση να συμφιλιωθεί. Πλέον οι δύο γονείς περνούν τον ελεύθερό τους χρόνο χώρια, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τους συχνούς καυγάδες. Συχνή αιτία τσακωμών; Η ανατροφή των παιδιών τους. Η Nicole μαθαίνει τα παιδιά της να τρέφονται υγιεινά και ο Joel καταστρέφει την όλη προσπάθειά της, δίνοντας στα παιδιά τους ζαχαρωτά και συμπυκνωμένους χυμούς.

nicole-richie-joel-madden-divorce a8b0d


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Richie θα είχε πάρει προ πολλού διαζύγιο, αλλά το μόνο που την κρατά μακριά από αυτή την απόφαση είναι τα παιδιά της. Εμείς με τη σειρά μας ελπίζουμε να τα βρουν και να μη διαλύσουν την όμορφη οικογένειά τους.

Διαβάστε ακόμα

Ελπίζουμε να το πήρε το μάθημά της! Η Sarah Jessica Parker μετανιώνει για το ψέμα της

H star ζει το απόλυτο δράμα: Ο σύζυγός της την απάτησε με την πρώην του!