Aυτά είναι! Βρήκαμε το διάσημο ζευγάρι που δε θα χωρίσει ποτέ

Γωγώ Φούντα
Aυτά είναι! Βρήκαμε το διάσημο ζευγάρι που δε θα χωρίσει ποτέ

Kαι σας εξηγούμε το λόγο

E μα πια! Μπουχτίσαμε από διαζύγια, χωρισμούς και τσακωμούς! Είχαμε πολύ καιρό να ακούσουμε για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, μόνο η Charlize και ο Sean μας απέμειναν για παρηγοριά, και ειλικρινά χαρήκαμε πάρα πολύ για τα νέα που μάθαμε λίγο πριν!

Κόντρα λοιπόν στα προγνωστικά, και κυρίως στην έντονη φημολογία για σοβαρά προβλήματα στο γάμο τους, οι Kristen Bell και Dax Shepard, όχι μόνο διέψευσαν τις φήμες που τους θέλουν ένα βήμα πριν το διαζύγιο, αλλά αποκάλυψαν και το μυστικό τους για ένα ευτυχισμένο και υγιή γάμο.

Kristen-Bell-Pregnant-Dax-Shepard-Oscars-2013 b3734

Όπως λοιπόν είπε η διάσημη ηθοποιός, από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκαν, επισκέπτονται σύμβουλο γάμου, γιατί θεωρούν ότι είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις πάντα ποιο είναι το σωστό και φυσικά να το πράττεις. Θεωρούν μάλιστα ότι η συμβίωση 2 ανθρώπων δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά, ενώ το τελευταίο που έχουν ανάγκη να κάνουν, είναι να διαφημίσουν την ευτυχία τους στα περιοδικά και τα κανάλια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για προβλήματα στη σχέση τους, προφανώς λόγω των συγκεκριμένων επισκέψεων, αλλά να που τελικά, όλα αποδείχθηκαν μια παρεξήγηση.

Διαβάστε ακόμη:

Ουπς! Νέα επίθεση στην Pippa Middleton και αυτή τη φορά όχι για το ντύσιμό της

Το νέο λουκ της Κάτιας Ζυγούλη θα σας ενθουσιάσει! Δείτε την!

Η δήλωση της Rosie Huntington-Whiteley που μας έκανε έξω φρενών!