O Michael Douglas αναβίωσε τη θρυλική σκηνή του Βασικού Ενστίκτου & δεν είναι καθόλου σέξι

O Michael Douglas αναβίωσε τη θρυλική σκηνή του Βασικού Ενστίκτου & δεν είναι καθόλου σέξι

Δείτε το πιο αστείο video της εβδομάδας που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Basic-Instinct 6c002
1G0J40w 6b29a

Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε το πηγαίο κωμικό του ταλέντο! Ο Michael Douglas για πρώτη φορά μας έκανε να μην μπορούμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας με την αναβίωση μιας εκ των θρυλικότεων σκηνών της μεγάλης οθόνης.

Η Sharon Stone ως Catherine Tramell μπαίνει στο ανακριτικό γραφείο του Nick Curran (Michael Douglas) και με ένα μίνι λευκό φόρεμα κάθεται απέναντί του... Ανάβει το τσιγάρο της και με ένα αισθησιακό σταυροπόδι αφήνει τους ντεντέκτιβ, που κάθονται απέναντί της με το στόμα ανοιχτό. Αυτό είδαμε στο Βασικό Ένστικτο, που βγήκε στις αίθουσες το 1992.

Στην επανεκτέλεση της σκηνής στη θέση της Sharon Stone κάθεται ο οικοδεσπότης του show, The Late Late Show, James Corden με πανομοιότυπο φόρεμα, ίδιο χτένισμα, μπόλικο σεξ απίλ και απέναντί του να τον κοιτά ο 70χρονος πλέον Douglas. Oι διάλογοι και οι ερμηνείες του video διάρκειας δύο λεπτών είναι απολαυστικοί και ξεκαρδιστικοί! Με σιγουριά πρόκειται για την καλύτερη παρωδία της σκηνής που είδαμε ποτέ.

To video έπαιξε στο διάσημο αμερικανικό show και από χτες κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πατήστε play στο video που ακολουθεί για να το απολαύσετε και εσείς.

Διαβάστε ακόμη:

Η φωτογραφία αυτή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο! Μαντεύετε γιατί;