Η Kate Moss δε φοβάται: Εμφανίζεται άβαφη και μας δείχνει τις ρυτίδες της

Η Kate Moss δε φοβάται: Εμφανίζεται άβαφη και μας δείχνει τις ρυτίδες της

Και ναι, είναι τελείως ακομπλεξάριστη

Οι κυρίες στο μακρινό Hollywood «τρέμουν» δύο πράγματα: τα κιλά και τις ρυτίδες. Γυμναστική, διατροφή, πανάκριβες κρέμες, botox, είναι μερικά μόνο από τα... must του προγράμματός τους. Η ομορφιά θέλει θυσίες λένε και αυτό οι stars το γνωρίζουν πολύ καλά. Λίγες είναι οι stars που είναι τελείως ακομπλεξάριστες. Ακόμη πιο λίγες είναι και εκείνες που δέχονται το πέρασμα του χρόνου και συμφιλιώνονται με αυτόν. Ανάμεσα σε αυτές και η αγαπημένη μας Kate Moss.


Η Moss είναι τελείως ακομπλεξάριστη! Δε διστάζει να εμφανίζεται δημοσίως χωρίς ίχνος μακιγιάζ και να ποζάρει στο φακό των paparazzi γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το πετυχημένο μοντέλο προτίμησε να περάσει το σαββατοκύριακό της παρέα με την καλή της φίλη Fran Culter, παρά να επισκεφτεί το Coachella (το οποίο και θεωρεί αρκετά στημένο). Η Kate, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, έδειχνε κούκλα και super cool. Όσο για τις ρυτίδες της; Τις έχεις αποδεχτεί, τις έχεις αγαπήσει και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Το παν άλλωστε είναι να αγαπάς τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι και να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

27BC8ED300000578-0-image-a-161 1429450017532 2634f
27BC8EF700000578-0-image-m-165 1429450133145 9e6ff

Πάρτε παράδειγμα από την Moss και δεχτείτε κι εσείς το πέρασμα του χρόνου. Κανείς εξάλλου δε μπορεί να παραμείνει νέος για... πάντα!

Διαβάστε ακόμα

Όχι δεν μπορεί: Η Κοurtney Kardashian πόσταρε την πιο ελεεινή φωτογραφία που είδαμε ποτέ

Πόσο όμορφη πια; Η Blake Lively, πιο glamorous από ποτέ στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας