Χαμός! Οι Beckhams έχασαν τον ύπνο τους και ο λόγος θα σας... αιφνιδιάσει

Ερμιόνη Σαρρή
Χαμός! Οι Beckhams έχασαν τον ύπνο τους και ο λόγος θα σας... αιφνιδιάσει

Τελικά και οι σταρς έχουν προβλήματα!

Χαμός στο Λονδίνο. Ο David Beckham και η Victoria τρέχουν και δεν προλαβαίνουν. Μπορεί να αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα πάντα είναι ρόδινα στη ζωή τους. Εντάξει, η περιπέτειά τους αυτή μπορεί να σας φανεί κάπως συνηθισμένη και αστεία, εκείνοι όμως έχασαν τον ύπνο τους για μερικές ημέρες.

Τα παιδιά, λοιπόν, έβαλαν στο πρόγραμμα μία mini ανακαίνιση και ποιος είδε το γείτονα και δεν τον φοβήθηκε. «Έπεσε »πάνω τους και προσπάθησε να τους σταματήσει. Θεωρεί πως οι αλλαγές που θέλουν να κάνουν οι Beckhams στη βίλα τους, θα επηρεάσουν το στυλ της γειτονιάς τους και για αυτό τα «έβαλε» μαζί τους.

holland-park-house-beckham-glamour-25nov13-splash b 592x8881 dac16

Ξέρετε η βίλα του διάσημου ζευγαριού βρίσκεται στο Holland Park, μία από τις πιο ακριβές γειτονιές του Λονδίνου και ο γείτονας θεωρεί πως θα χαθεί το βικτωριανό στυλ του... δρόμου. Να πούμε την αλήθεια, κάπως περίεργο μας ακούστηκε όλο αυτό, αφού φήμες θέλουν του Beckhams να θέλουν να βάλουν απλώς... air condition, να διαμορφώσουν ένα κελάρι με κρασιά και ένα γυμναστήριο. Οπότε, δεν καταλαβαίνουμε γιατί να γίνει τόσο έξαλλος! Δε θέλησαν να το βάψουν και... ροζ!

david-beckham2-zjp-a e8547

Ο δήμος πάντως έδωσε την απαιτούμενη έγκριση στο ζευγάρι για να συνεχίσει τις εργασίες και αναμένουμε τις εξελίξεις από τη... γειτονιά. Και όλα αυτά τελικά για μερικές εξωτερικές μονάδες.

Διαβάστε ακόμη:

Η Taylor Swift δεν άντεξε και λύγισε επί σκηνής. Δείτε τι συνέβη

Η Kate Moss δε φοβάται: Εμφανίζεται άβαφη και μας δείχνει τις ρυτίδες της

Την Angelina δεν τη σκέφτεται; Η κίνηση του Brad που αποδεικνύει ότι δεν είναι «τέλειος»