Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Oι τελευταίες παρανοϊκές ώρες του Robin Williams

Σοκαριστικές αποκαλύψεις: Oι τελευταίες παρανοϊκές ώρες του Robin Williams

Βρετανικό τηλεοπτικό show ρίχνει φως στο τελευταίο 24ωρο του ταλαντούχου ηθοποιού

Υπήρξε μία από τις πλέον χαρισματικές προσωπικότητες του Hollywood. Πολυτάλαντος και σχεδόν όλα τα χρόνια της καριέρας του εξαρτημένος από ουσίες, ο Robin Williams προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους απανταχού σινεφίλ όταν πέρσι το καλοκαίρι αυτοκτόνησε μόνος στο σπίτι του στο Los Angeles.

27D5634E00000578-3049606-image-m-48 1429657035672 86424
2720251400000578-3049606-Feud Mrs Schneider Williams Williams third wife is in a battle w-m-30 1429655723946 e5a00

Σχεδόν ένα χρόνο μετά βρετανικό τηλεοπτικό σόου αναμένεται να κάνει πολλές δυσάρεστες αποκαλύψεις για το τελευταίο βράδυ του Williams.
Σύμφωνα με την εκπομπή την προηγούμενη μέρα της αυτοκτονίας του, ο 63χρονος πρωταγωνιστής έβαλε όλα τα ρολόγια του και διάφορα πολύτιμα κοσμήματα σε μια κάλτσα και τα έδωσε σε έναν φίλο του για να τα φυλάξει. Ο Williams είχε διαγνωστεί με Πάρκινσον, αλλά κατά τις τελευταίες ώρες της ζωής του κάτι άλλο φαίνεται να του είχε συμβεί καθώς ο ηθοποιός έψαχνε μετά μανίας για ναρκωτικά και φάρμακα μέσω διαδικτύου.

"Καλημέρα Βιετνάμ". Ο Willilams υπήρξε ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Βραβευμένος με Όσκαρ ήταν το ίδιο χαρισματικός σε κωμικούς, αλλά και δραματικούς ρόλους.


Η έρευνα που έγινε μετά τον θάνατό του έδειξε πως ο Williams έπασχε από άνοια την οποία και δεν είχε διαγνώσει μέχρι τον θανατό του –γεγονός που θα μπορούσε να εξηγήσει την αλλόκοτη συμπεριφορά του.
Ο γιατρός Richard Shepherd, που μίλησε στο βρετανικό Channel 5 ισχυρίστηκε πως η έρευνα που έγινε στον υπολογιστή του έδειξε πως ο ηθοποιός είχε καταλάβει πως κάτι πήγαινε λάθος με τη συμπεριφορά του και έψαχνε για απαντήσεις.
Η άνοια θα μπορούσε να εξηγήσει την αϋπνία, το στρες, τις παρανοϊκές τάσεις κα τις περιόδους σύγχυσης που βίωνε τον τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με τις έρευνες ο ηθοποιός πέρασε την τελευταία νύχτα της ζωής του με τη γυναίκα του, Susan Schneider.

Στην φωτογραφία με την κόρη του, Ζelda με την οποία η τελευταία σύζυγός του βρίσκεται στα δικαστήρια για την περιουσια του ηθοποιού.


Την πληροφορία για τα ρολόγια μέσα στην κάλτσα την έδωσε η σύζυγός του και αποκάλυψε ακόμη στους ντεντέκτιβ πως αυτή ήταν μια τυπική συμπεριφορά του στις αυξημένες παρανοϊκές τάσεις που βίωνε τον τελευταίο διάστημα.

Στο σόου αποκαλύπτεται πως ο Williams καθάρισε το μπάνιο από το αίμα του όταν έκοψε τους καρπούς του την ημέρα του θανάτου του. Το σώμα του ανακαλύφτηκε το πρωί από τη βοηθό του. Δίπλα του βρέθηκε ένα κλειστό κουτί από ένα πολύ ισχυρό φάρμακο που δίνεται για την αντιμετώπιση της σχιζοφρένειας και της διπολικής διαταραχής. Το φάρμακο το προμηθεύτηκε μία εβδομάδα πριν την αυτοκτονία του, γεγονός που δείχνει πως τα συμπτώματα του ήταν πλέον εμφανή.
Η τοξικολογική εξέταση έδειξε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή κοκαΐνη τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής του. Βρέθηκαν, όμως, στο αίμα του ποσότητες του φαρμάκου που κατανάλωνε για το Πάρκισον.

27D55F9200000578-3049606-image-a-26 1429655708783 1185a

Ίσως η πιο τρυφερή ερμηνεία της ζωής του. O Williams ως Mrs. Doubtfire απέδειξε για πολλοστή φορά το ερμηνευτικό του ταλέντο και την ικανότητα του να μετατρέπεται από κωμικός σε δραματικός ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

Ε όχι! Αυτήν τη συμπεριφορά δεν την περιμέναμε ποτέ από τη Gisele Bündchen