Ουπς! Οι Kardashians εμφανίζονται χωρίς make up και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό!

Ερμιόνη Σαρρή
Ουπς! Οι Kardashians εμφανίζονται χωρίς make up και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό!

Τα κορίτσια σε εμφανίσεις που δεν έχετε δει ποτέ μέχρι τώρα

Τα κορίτσια που δεν πατάνε ποτέ το... pause. Καθημερινά βρίσκουν να κάνουν και κάτι, ώστε να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Τίποτα δεν μένει κρυφό όταν μιλάμε για τις Kardashians, αφού οι ίδιες πολλές φορές καρφώνονται από μόνες τους.

Γενικώς έχουν ένα μικρό κολληματάκι με την εξωτερική τους εμφάνιση και σπάνια αφήνουν κάποιον να δει την πραγματική τους... μορφή. Ακόμη και στο γυμναστήριο, τα κορίτσια αυτά πηγαίνουν πάντοτε έχοντας κάνει το βαψιματάκι τους. Οι παπαράτσι όμως είναι... δαιμόνιοι και έχουν καταφέρει να τις απαθανατίσουν... αμακιγιάριστες.

Η Kourtney, για παράδειγμα, είναι μία πολύ γλυκιά κοπέλα και χωρίς μακιγιάζ. Δεν το περιμέναμε, αλλά το no make up στυλ της πάει αρκετά. Η Kim Kardashian, από την άλλη, είναι κάπως αδιάφορη και πολλές φορές... αγνώριστη. Όσο για την Khloe, συνήθως προτιμάει να φοράει γυαλιά ηλίου, όταν δεν έχει περιποιηθεί το πρόσωπό της και μας κάνει να παραξενευόμαστε. Μας κρύβει κάτι; Ίσως και ναι!

kourntey-kardashian 4bada
kim-kardashian2 ea97d
kim-kardashian 5eb9e
khloe-kardashian2 6d8ca
khloe-kardashian ec95b

Κατευθυνόμενες προς τις μικρότερες αδερφές, οι Jenner έχουν τη φρεσκάδα μίας νέας κοπέλας και ειδικότερα η Kendall, το αποδεικνύει μέσα από τα επαγγελματικά της βήματα. Η Kylie πάλι δίνει τη δική της μάχη για να της μοιάσει.

kendall-jenner e9fbc
kylie-jenner1 b7da3

Διαβάστε ακόμη:

Δεν είναι αστείο: Ο θρόνος της Kim Kardashian απειλείται (και αυτή τη φορά σοβαρά)

Θέα που κόβει την ανάσα! Το υπερπολυτελές σπίτι της Demi Moore πωλείται