H Diane Kruger δεν ήταν πάντα στιλάτη... και ντοκουμέντα από το παρελθόν το αποδεικνύουν

Γωγώ Φούντα
H Diane Kruger δεν ήταν πάντα στιλάτη... και ντοκουμέντα από το παρελθόν το αποδεικνύουν

Ναι, αυτή τη φωτογραφία θα ήθελε σίγουρα να την κάψει

H Diane Kruger είναι γνωστή ως ηθοποιός, αλλά ακόμα περισσότερο ως μία από τις πιο στιλάτες και κλασάτες γυναίκες του Hollywood. Οι εμφανίσεις της είναι πάντα προσεγμένες, ενώ αντιγράφονται με ευλάβεια από τις απανταχού fashionistas του κόσμου τούτου. Μέχρι σήμερα βέβαια, πιστεύαμε ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από μία όμορφη αλλά ψυχρή star. Και μόλις διαψευστήκαμε.

27ECE11A00000578-0-image-a-240 1429854194825 3ee27

Η γερμανίδα ηθοποιός λοιπόν, απέδειξε περίτρανα, όχι μόνο ότι το στιλ μπορεί να κατακτηθεί, αλλά ότι έχει και χιούμορ και μάλιστα μπόλικο. Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία στο Instagram, σε μία προσπάθεια να κάνει την αυτοκριτική της. Και τα κατάφερε κάνοντάς μας να γελάσουμε πολύ.

27DB10F900000578-0-image-m-243 1429854742058 54622

Με βαρύ μακιγιάζ και κρεπαρισμένα μαλλιά, ποζάρει χαμογελαστή σε ηλικία 15 ετών, με την ίδια να δηλώνει ότι μόλις έχει κερδίσει ένα διαγωνισμό ομορφιάς για έφηβες. «Άραγε το βαρύ μακιγιάζ στο παιδικό πρόσωπο και τα στραβά δόντια, να ήταν τότε στην μόδα;», αναρωτιέται και συνεχίζει: «Αυτή είμαι εγώ στα 15 μου, την μέρα που κέρδισα ένα διαγωνισμό ομορφιάς στη Γερμανία. Θα αναρωτιέστε πώς, και το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ! Πάντως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όποιον κι αν με επέλεξε, γιατί κέρδισα μία ωραία βέσπα και μου δόθηκαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια. Όλα εσείς τα αλλόκοτα κορίτσια εκεί έξω, να θυμάστε πως πάντα θα υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι είστε όμορφες», ολοκλήρωσε.

Βρε Diane μου, μήπως είσαι λίγο αυστηρή με τον εαυτό σου;

Διαβάστε ακόμη:

Κρατηθείτε: Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν δείτε τη νέα photo της Kim & του Kanye!

Couple alert! Η Irina Shayk «βγαίνει» με τον πιο φρεσκοχωρισμένο άντρα της showbiz