Συντετριμμένη η διάσημη ηθοποιός: Ο πρώην της σκοτώθηκε στο σεισμό του Νεπάλ

Γωγώ Φούντα
Συντετριμμένη η διάσημη ηθοποιός: Ο πρώην της σκοτώθηκε στο σεισμό του Νεπάλ

Το συγκλονιστικό της μήνυμα στο Twitter

Σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στο Νεπάλ και όχι μόνο, έπειτα από το φονικό σεισμό που έχει ήδη στοιχίσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη για τη σωτηρία των επιζώντων, και τους ανθρώπους να θρηνούν τους αγαπημένους τους αλλά και τις περιουσίες τους.

Υπάρχει όμως και μία star του Hollywood, η οποία ζει το δικό της δράμα, μιας και ο πρώην σύντροφός της Dan Fredinburg, στέλεχος της Google, βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς ορειβάτες που καταπλακώθηκαν από χιονοστιβάδα στο όρος Ιμαλάια. H Sophia Bush λοιπόν, συγκλονισμένη έγραψε ένα πολύ συγκινητικο μήνυμα στο Twitter, για να αποχαιρετήσει τον πρώην σύντροφο αλλά και καλό της φίλο.

bush-fredinburg-2013-do-something-awards-02 91bca

«Σήμερα έπρεπε να μαζέψω την καρδιά μου που είχε σπάσει σε πολλά μικρά κομμάτια. Ίσως να μην καταφέρω ποτέ να την κάνω όπως παλιά. Σήμερα, εγώ όπως και πολλοί άλλοι, χάσαμε έναν υπέροχο φίλο. Dan Fredinburg ήσουν ατρόμητος. Ήταν ένας από τους πιο αληθινούς μου φίλους. Είμαι συντετριμμένη και ταυτόχρονα ευτυχισμένη που τον γνώρισα και τον αγάπησα», έγραψε η 33χρονη star.

«Μη χάνετε ποτέ την ευκαιρία να πείτε σ' αγαπώ. Κάντε το τώρα! Και παρακαλώ, στείλτε ένα φιλί στον ουρανό, στο φίλο μου το Dan», ολοκλήρωσε.