Είπε και ελάλησε! H αποστομωτική απάντηση της Mariah Carey στον πρώην σύζυγό της

Ερμιόνη Σαρρή
Είπε και ελάλησε! H αποστομωτική απάντηση της Mariah Carey στον πρώην σύζυγό της

Το διάσημο πρώην ζευγάρι «χτυπάει» ξανά

Ένας χωρισμός που τη συγκλόνισε. Ανέβαινε πάνω στη σκηνή κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και ξεσπούσε σε κλάματα. Η εικόνα της δε μας θύμιζε καθόλου την ευτυχής Mariah Carey και πραγματικά την είχαμε λυπηθεί. Το κορίτσι με όλα αυτά που της συνέβαιναν, κόντευε να γκρεμίσει ό,τι είχε χτίσει τόσα χρόνια στην καριέρα της .

Αλλά η τραγουδίστρια τελικά είναι... αντράκι. Σε πρόσφατη δήλωση του Nick Cannon περί μελλοντικής επανασύνδεσης, η ίδια έρχεται να κλείσει στόματα. Και αν μέχρι τώρα ο ίδιος πίστευε ότι ίσως κάποια στιγμή μείνουν ξανά μαζί κάτω από την ίδια στέγη, το καινούργιο της τραγούδι θα του αλλάξει γνώμη και μάλιστα... μελωδικά.

28116FD700000578-0-image-a-35 1430151612662 8d376

«You lost the best you ever had/There's an end to infinity», τραγουδάει η Mariah και ελπίζουμε πως το έπιασε το... μήνυμα. Δεν ξέρουμε αν ισχύουν οι φήμες περί νέου συντρόφου ή όχι, η ίδια πάντως του ρίχνει κόκκινη κάρτα. Πόνεσε, χτυπήθηκε επί σκηνής και τώρα βλέπει τη ζωή με άλλη ματιά. Και καλά κάνει. Αν έχει καταλάβει πως το γυαλί είναι δύσκολο να ξανακολλήσει,ποιος ο λόγος να παιδεύεται ακόμη; Αυτός πάλι συνεχίζει να προωθεί το comeback της στη μουσική σκηνή μέσω των social media.

28116DDE00000578-0-image-a-47 1430151853223 37dc3

Εμείς τι άλλο να πούμε; Άβυσσος η ψυχή της... showbiz. Ακούστε το τραγούδι- όλο νόημα- λίγο παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!

Διαβάστε ακόμη:

Συντετριμμένη η διάσημη ηθοποιός: Ο πρώην της σκοτώθηκε στο σεισμό του Νεπάλ

Wow! Η Blake Lively παραδίδει μαθήματα αποπλάνησης. Δείτε πώς αποκαλεί τον Ryan