Η Selena Gomez «καταρρέει»: Τα σχόλια στα social media που την έχουν ρίξει σε κατάθλιψη

Γωγώ Φούντα
Η Selena Gomez «καταρρέει»: Τα σχόλια στα social media που την έχουν ρίξει σε κατάθλιψη

Μάλλον μετάνιωσε για τις φωτογραφίες της με μαγιό

Θυμάστε που είχαμε δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της Selena Gomez με μαγιό και την είχαμε αποθεώσει για το σέξι και υγιές κορμί της; Ευτυχώς μαζί μας, είχατε συμφωνήσει και εσείς, μιας και η 22χρονη star, αποτελεί ένα υπέροχο παράδειγμα για όλα τα νέα κορίτσια που μπορεί να νιώθουν άβολα με το σώμα τους.

Selena-Gomez-Bikini-Pics -2015-in-Mexico-03 ff9fd

Παρόλα αυτά διαπιστώσαμε με μεγάλη μας λύπη, ότι δε συμμερίζονται πολλοί την δική μας άποψη, μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, τα social media έχουν κατακλυστεί από επικριτικά σχόλια για τα περιττά κιλά της Selena. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την αποκαλούν «χοντρή», με αποτέλεσμα η ψυχολογία της διάσημης τραγουδίστριας, να έχει πέσει κατακόρυφα. Παρά το γεγονός, ότι η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση για μία γυναίκα, και να νιώθει καλά με την εμφάνισή της, φαίνεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο των αρνητικών σχολίων, με αποτέλεσμα να έχει πέσει σε κατάθλιψη.

1429906125 selena-gomez-560 c547b

Μάταια συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να την κάνουν να αισθανθεί καλύτερα, ενώ σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και οι ψυχραμένες σχέσεις της με τον καλό της, Zedd. Βάλτε επιπλέον και τα... τσιλιμπουρδίσματα του Justin Bieber με διάφορα μοντέλα-φήμες θέλουν να μην τον έχει ξεπεράσει-πολύ θέλει ο άνθρωπος;

Selena-Gomez-Swimsuit-Candids-in-Mexico-11 40668

Εμείς έχουμε να της πούμε να μην ακούει κανέναν και ότι το κορμί της είναι μια χαρά. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι οι φωτογραφίες είναι paparazzi και η κοπέλα δεν ποζάρει. Σημαντικό.

unnamed 022b1

Διαβάστε ακόμη:

Η Κάτια Ζυγούλη ανυπομονεί για το Madwalk και αναστατώνει τα social media!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε την πρώτη της φετινή εμφάνιση με μαγιό και ιδού το αποτέλεσμα

Συντετριμμένη η διάσημη ηθοποιός: Ο πρώην της σκοτώθηκε στο σεισμό του Νεπάλ