Μπηχτή με... νόημα: H Scarlett Johansson μιλάει για τον πρώην της Ryan Reynolds

Γωγώ Φούντα
Μπηχτή με... νόημα: H Scarlett Johansson μιλάει για τον πρώην της Ryan Reynolds

Και αυτά που λέει δε θα αρέσουν καθόλου στη Blake Lively

H Scarlett Johansson είναι μία γυναίκα, η οποία παρόλο που έχει απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά της και παρόλο που είναι νέα, σέξι και ταλαντούχα, τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει εντελώς τρόπο ζωής, μιας και πλέον είναι μία παντρεμένη γυναίκα με παιδί. Και μπορεί όποτε τη βλέπουμε με το σύζυγο και την κορούλα της να μας δίνει την εντύπωση της απόλυτης ευτυχίας, ας μην ξεχνάμε όμως ότι είχε προσπαθήσει και παλαιότερα να αποκτήσει οικογένεια, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

scarjo-oscars-carpet-17feb15-01 aa643

Η σέξι αμερικανίδα λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds, ο οποίος πλέον είναι παντρεμένος με τη Blake Lively, με την οποία απέκτησε πρόσφατα και το πρώτο του παιδί. «Το να είναι κανείς ηθοποιός, κάνει αυτομάτως πολύ δύσκολο το να συνυπάρχει με άλλους ηθοποιούς. Είναι ψυχοφθόρο γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο ταλαντούχος από σένα. Έχει να κάνει με την απόρριψη και με το γεγονός ότι αν μία σου δουλειά δεν είναι πετυχημένη, αμέσως αισθάνεσαι ότι ο κόσμος δε σε αγαπάει. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητο πάντα. Και ποιος άλλωστε δεν έχει βιώσει την απόρριψη; Εγώ τουλάχιστον πολλές φορές», είπε.

o-RYAN-REYNOLDS-BLAKE-LIVELY-facebook 852e5

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, χωρίς φυσικά να κάνει συγκεκριμένη αναφορά, έδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ και τους λόγους του διαζυγίου της από τον Reynolds. Άραγε ποιος από τους 2 να αισθανόταν επαγγελματικά κατώτερος;

Διαβάστε ακόμη:

Είναι αξεπέραστη! H κίνηση της Jennifer Aniston που θα καθηλώσει τους πάντες!

Το διάσημο παιδάκι που πολύ θα θέλαμε να είχαμε... γιο μας!

DPG Network