Jennifer εσύ; Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Aniston που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Γωγώ Φούντα
Jennifer εσύ; Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Aniston που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Τι το περίεργο είχε τελοσπάντων;

Δεν αμφιβάλλαμε ποτέ ότι η Jennifer Aniston είναι μία πολύ ωραία και σέξι γυναίκα, η οποία φροντίζει τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα της. Δεν μπορούμε όμως να μη λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι είναι πλέον 46 ετών, μια ηλικία που ως γνωστόν αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα, γοητευτικά αν μας ρωτάτε, σημάδια φθοράς.

281F1F4B00000578-0-image-a-39 1430281673288 9f339

Ε στην Aniston δε φαίνεται απολύτως τίποτα! Διότι η διάσημη ηθοποιός, εμφανίστηκε με πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό, δείχνοντας τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι τους θύμισε τις εποχές των Friends, ενώ κάποιοι πιο... κακούληδες, άρχισαν να κάνουν πονηρά σενάρια για το τι μπορεί να έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Η ίδια βέβαια, δεν έκανε καμία απολύτως αποκάλυψη, σιγά μην έκανε, και απλά συνέχισε να χαμογελά πλατιά. Πάντως, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για τα μυστικά ομορφιάς της, τα οποία πάντα περιλαμβάνουν σωστή διατροφή και φυσικά γυμναστική. Για την απουσία ρυτίδων άραγε να ευθύνονται τα λαχανικά ή οι κοιλιακοί;

281F1F7700000578-0-image-a-40 1430281680699 b1ce0

Και προς θεού σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να γίνουμε κακές. Αλλά πολύ θα θέλαμε να μας αποκαλύψει τι κάνει, για να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις συμβουλές της.

Διαβάστε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα: Ένας από τους αγαπημένους μας showman έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

Το ξεκατίνιασμα της ημέρας: Ποια star κατηγορείται ότι είναι τσιγκούνα και ναρκομανής;

Κρίμα και την θεωρούσαμε «καλό παιδί»: Η δήλωση της Jessica Alba που μας αιφνιδίασε!