Ξεχάστε όσα γνωρίζατε ως τώρα! Η Kate Middleton δε θα γεννήσει σήμερα

Ερμιόνη Σαρρή
Ξεχάστε όσα γνωρίζατε ως τώρα! Η Kate Middleton δε θα γεννήσει σήμερα

Ο George πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη για το αδερφάκι του!

Η αγωνία των Βρετανών θα κρατήσει για λίγο ακόμα. Όλοι περιμέναμε η Kate Middleton να γεννήσει μέσα στο τελευταίο 15νθήμερο του μήνα και μαθαίνουμε πως αν και βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του due date της, η ίδια δε θα περάσει την πόρτα του St. Mary.

Και ενώ οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας έχουν κατακλύσει την τριγύρω περιοχή, η Kate περνάει ακόμη τις τελευταίες της στιγμές ως εγκυμονούσα. Βλέπετε η απαγόρευση για το parking έξω από την είσοδο του νοσοκομείου άλλαξε και πήρε παράταση μέχρι της 5 Μαΐου. Τι καταλαβαίνουμε, λοιπόν; Ότι το νέο μέλος της οικογένειάς τους αναμένεται να πάρει την πρώτη του ανάσα μέχρι την Τρίτη.

kate-middleton-duchesse-de-cambridge 5196147 aa35f

Το ζευγάρι ήλπιζε ότι το μωράκι τους θα γεννιόταν την ίδια μέρα που έχουν και την επέτειο του γάμου τους, δηλαδή στις 29 Απριλίου, αλλά από ότι φαίνεται θα περάσουν ακόμη ένα Σαββατοκύριακο οι τρεις τους. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σκεφτόμαστε και όλους αυτούς που ξεροσταλιάζουν ντυμένοι με σημαίες και μπλουζάκια της Kate. Ελπίζουμε αυτή να είναι και η τελευταία... παράταση!

Διαβάστε ακόμη:

Great Kate Wait: Oι Άγγλοι ανυπομονούν για τη γέννα και η Kate οδηγεί αμέριμνη το τζιπ της

Είναι αξεπέραστη! H κίνηση της Jennifer Aniston που θα καθηλώσει τους πάντες!