Άουτς! Η Britney Spears έπεσε πάλι στη σκηνή... Τι της συμβαίνει επιτέλους;

Άουτς! Η Britney Spears έπεσε πάλι στη σκηνή... Τι της συμβαίνει επιτέλους;

Δείτε την αμήχανη στιγμή της πτώσης...

282BC0E800000578-3062681-Going down The 33 year old singer twisted her ankle while singin-a-33 1430406552695 a5939
27CC1BBC00000578-3062681-Family time When not dancing in Vegas Spears spends her time in -m-31 1430405175350 c4797

Οι εμφανίσεις της άλλοτε super star των εφηβικών μας χρόνων, Britney Spears σε διάσημο ξενοδοχείο του Las Vegas αναμενόταν με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους θαυμαστές της. Μετά από πολλά ατυχή περιστατικά πρέπει να παραδεχτούμε πως τελικά οι εμφανίσεις της αυτές δεν θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στην καριέρα της.

Πρώτα την πιάσαμε σε ένα πολύ ντροπιαστικό video να τραγουδά play back και να δέχεται τις επικρίσεις του κοινού... Μετά την είδαμε να τα βάζει με θαμώνα που τόλμησε να την χαρακτηρίσει χοντρούλα... Σήμερα έφτασε και το video που την δείχνει να πέφτει επί σκηνής κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της επιτυχίας της (You Drive Me) Crazy.


Κατά τη διάρκεια της χορογραφίας της, η λιγάκι άτυχη Spears, που να σημειώσουμε δεν φορούσε ψηλό τακούνι, έπεσε στη σκηνή και μάλιστα δεν βγήκε αλώβητη από αυτή την απροσεξία της. Μετά την πτώση που αρχικά φάνηκε "αθώα", η star δεν μπορούσε να σηκωθεί και συνέχισε να τραγουδά το κομμάτι καθισμένη στη σκηνή. Κάποια στιγμή οι χορευτές της την πλησίασαν και την σήκωσαν, αλλά ήταν εμφανές πως η star δεν μπορούσε ούτε καν να περπατήσει. Παρά το γεγονός πως το show συνεχίστηκε κανονικά λίγες ώρες μετά ανακοινώθηκε επίσημα πως θα ακυρωθούν μερικές από τις επερχόμενες εμφανίσεις της λόγω του τραυματισμού της στον αστράγαλο.

Έτσι η 34χρονη Britney θα περάσει τις επόμενες μέρες στο σπίτι της στο Los Angeles με τα παιδιά της Sean Preston και Jayden James καθώς και με τον τον 32χρονο σύντροφό της, Charlie Ebersol.


Δείτε το video και περαστικά στο κορίτσι, που κάποιος μονίμως το ματιάζει!

Διαβάστε ακόμη:

New couple alert: H σέξι σταρ βρήκε (επιτέλους) αγόρι και «λάμπει» ολόκληρη!