Χρόνια πολλά David Beckham! Δες τους σταθμούς της ζωής του μέσα από φωτογραφίες!

Χρόνια πολλά David Beckham! Δες τους σταθμούς της ζωής του μέσα από φωτογραφίες!

Το απόλυτο αρσενικό του πλανήτη κλείνει τα 40, και είναι πιο sexy από ποτέ! 

Γεννημένος στις 2 Μαΐου του 1975, ο David Beckham σήμερα μπαίνει στα 40 και είναι καλύτερα από ποτέ, ενώ αποφάσισε να το γιορτάσει με αρκετούς φίλους και την οικογένειά του στο Marrakesh!

re eeb9b


Ο πρώην άσσος των γηπέδων, έχει διαγράψει μια καριέρα που πολύ θα ζήλευαν, αφού επί πολλά χρόνια και μέχρι το 2013, πρωταγωνίστησε στον κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνοντας κάθε όνειρό του πραγματικότητα και έχοντας κάνει τη «θητεία» του σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, όπως η Manchester United και η Ρεάλ Μαδρίτης.

FootballstarDavidBeckhamseencaptainingFEmVCWBVoGFx a0eed


Όχι και λίγα, ωστόσο, η επιτυχημένη πορεία του δεν περιορίστηκε στα γήπεδα, αφού όλα αυτά τα χρόνια τον ακολουθούν ατελείωτες φωτογραφίσεις, διαφημίσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Ο 40χρονος σταρ, μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος πόθος κάθε γυναίκας στον πλανήτη, αλλά και αγαπημένος της βιομηχανίας της μόδας, μιας και το όνομά του αρκεί για να... ξεπουλήσει ό,τι κι αν θελήσει.

url-17 fec8e


Την μεγαλύτερη επιτυχία ωστόσο, διέγραψε σίγουρα στην προσωπική του ζωή, αφού με τη σύζυγό του, Victoria, είναι μαζί από το 1997 και έχουν αποκτήσει έκτοτε τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και την μόλις 4 χρονών και πανέμορφη Harper Seven. Μια υπέροχη οικογένεια στην οποία πλέον έχει αφιερωθεί πλήρως από τη μέρα που... κρέμασε τα παπούτσια του, παράλληλα με τις φιλανθρωπικές και επαγγελματικές του δραστηριότητες.

11005019 1613179282244851 708416024 n 99512
Article-Main-Fustany-Living-16-Reasons-to-Obsess-Over-the-Beckham-Family a8302

Δες στην παραπάνω photo gallery μερικές στιγμές από τη ζωή του!

Διαβάστε ακόμη:

Η Parker είναι η πιο γλυκιά μαμά στο Hollywood & η πρόσφατη φωτογραφία της το αποδεικνύει!

Πάει ξέφυγε και αυτή: Τη θεωρούσαμε εναλλακτική αλλά τελικά είναι σαν όλες τις άλλες