Μερικοί το προτιμούν… κρυφό! Διάσημοι γάμοι που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας!

Μερικοί το προτιμούν… κρυφό! Διάσημοι γάμοι που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας!

Τα διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τη μεγάλη αυτή μέρα! 

Αποτελεί ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα στη ζωή ενός ζευγαριού και σίγουρα ο γάμος είναι μια από τις στιγμές εκείνες, που σχεδόν όλοι θα ήθελαν να μοιραστούν με συγγενείς, φίλους, γνωστούς. Όταν ωστόσο είσαι διάσημος, αυτό το μεγάλο γεγονός, συνεπάγεται και κάμερες, φώτα, παπαράτσι αλλά και έκθεση της προσωπικής αυτής στιγμής στη δημοσιότητα, που κάποιοι δεν επιθυμούν, αφού θέλουν να διατηρούν ένα χαμηλότερο προφίλ.


Έτσι, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μπερδέψουν τα μέσα, άλλοτε με... προπαγανδιστικές προσκλήσεις σε... πάρτι, και άλλοτε χωρίς να δώσουν καμία απολύτως πληροφορία, με αποτέλεσμα το μυστήριο να πραγματοποιείται κάτω από τη μύτη μας, στην κυριολεξία, και κανείς να μην παίρνει... χαμπάρι!


Και δεν είναι ένα και δύο τα διάσημα ζευγάρια που έχουν επιλέξει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με τον τρόπο αυτό. Για κάποιους θα το περιμέναμε, καθώς συνηθίζουν να διατηρούν χαμηλότερους τόνους στο γενικό lifestyle τους, αλλά κάποιοι άλλοι κατάφεραν πραγματικά να μας παραξενέψουν, με αποκορύφωμα φυσικά την Kim Kardashian με τον Kanye West!

Kim Kardashian- Kanye West: Ποιος να περίμενε από τους δύο συγκεκριμένους celebrity, που μάλλον νιώθουν αμφότεροι πως ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους, πως θέλησαν να κάνουν μυστικό γάμο! Κι όμως, παρότι χωρίς τα φλας των φωτογράφων, αποτέλεσε έναν από τους ακριβότερους γάμους, πραγματοποιήθηκε σε κάστρο της Φλωρεντίας με 600 καλεσμένους και οι εκδηλώσεις του γάμου εκείνες τις μέρες ήταν ατελείωτες! Και να θέλουν δεν μπορούν να γίνουν... απλοί!

Kim-Kardashian-Kanye-West-Wedding-Pictures-2014 96316

Και συνεχίζουμε!

Angelina Jolie-Brad Pitt: Έξι ολόκληρες μέρες μετά τη μέρα του γάμου τους βγήκε το γεγονός στη δημοσιότητα! Δύο από τους μεγαλύτερους σταρ του πλανήτη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2014 και κατάφεραν κανείς να μην καταλάβει το παραμικρό!

Brad-Pitt-and-Angelina-Jolie glamour 03jun13 rex b 426x639 6f661

Beyonce- Jay Z: Ακόμα και σήμερα, λίγα είναι τα πράγματα που ξέρουμε για το γάμο τους που πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα το 2008, με μόλις 40 καλεσμένους. Μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο όπου πρωταγωνιστεί το εντυπωσιακό μονόπετρο της τραγουδίστριας, είναι όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

jay-z beyonce gl 21feb11 PA 426x639 1b200

Jennifer Lopez - Cris Judd: Μεγάλη φαν των μυστικών γάμων είναι η διάσημη σταρ, αφού εκτός από τις φήμες που κυκλοφορούν πως ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Casper Smart κρυφά τον Δεκέμβριο, το έκανε ξανά τον Σεπτέμβριο του 2001. Δυστυχώς, ο γάμος με τον χορευτή κράτησε για λιγότερο από ένα χρόνο.

JLopez CJudd GL 04oct10 pa b 426x639 c8432

Blake Lively - Ryan Reynolds: Μετά από ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς ωστόσο κανείς να τους πάρει είδηση. Το ζευγάρι προετοίμασε κάθε λεπτομέρεια για την κλειστή αυτή τελετή το 2012, και τελικά όλα έγιναν έτσι όπως τα υπολόγισαν. Τα νέα του γάμου τα μάθαμε... αρκετό καιρό αργότερα!

rreynolds gl 9sep12 getty bt 426x639 1c020

Δείτε πολλά ακόμα διάσημα ζευγάρια στην photo gallery παραπάνω!

Διαβάστε ακόμη:

Μα πως το άντεξαν; Το ζεύγος Kardashian- West θα θυμάται για πάντα αυτή την... ήττα του!

Oops, Μήπως κάτι ξέχασες; Η διάσημη κυρία κυκλοφορεί ανενόχλητη χωρίς... σουτιέν!