Ποια Ιrina; Αυτό είναι το sexy μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Cristiano Ronaldo!

Ποια Ιrina; Αυτό είναι το sexy μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Cristiano Ronaldo!

Από μοντέλο σε μοντέλο πάει ο άσσος του ποδοσφαίρου

Αναμφίβολα, ένα από τα top juicy θέματα της νέας χρονιάς ήταν ο χωρισμός του Cristiano Ronaldo και της Irina Shayk. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους, αφήνοντας πίσω του πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ο λόγος που τα... «έσπασαν», παρόλα αυτά η sexy Irina φρόντισε να εκθέσει για τα καλά τον πρώην σύντροφό της, τονίζοντας πως ένιωθε άσχημη στο πλευρό του!

cristiano-ronaldo-irina 38638


Και αφού, λοιπόν, ξεκατινιάσθηκαν και αλληλοκατηγορήθηκαν, είπαν επιτέλους να αδιαφορήσουν για το παρελθόν και να ανοίξουν πανιά για νέους προορισμούς. Ο φίλτατος Cristiano ήδη βρήκε αντικαταστάτρια. Και αν νομίζατε πως δε θα «έπεφτε» ξανά σε μοντέλο, πλανάστε. Ο πετυχημένος ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις καλλίγραμμες γυναίκες – δεν εξηγούνται διαφορετικά οι επιλογές του-.


Σύμφωνα με το Intouchweekly, η Daniella Chavez είναι η νέα sexy κυρία που του έχει κλέψει την καρδιά. Είναι μόλις 24 ετών και... κουνελάκι του Playboy.

daniella-chavez-6 cef32
daniella-chavez-playboy-elite-daily-2 a730c

Όπως καταλαβαίνετε λατρεύει να προκαλεί και να δημοσιεύει γυμνές της φωτογραφίες. Τώρα εμείς τι να πούμε; Τα σχόλια είναι περιττά. Ελπίζουμε να μην ισχύουν οι φήμες, καθώς αν όντως ο Ronaldo έχει συνάψει δεσμό με την συγκεκριμένη κυρία, τότε σύντομα θα τον δούμε στα... πατώματα.

daniella-chavez-playboy-elite-daily-1 9945b


Δε μπλέκεις με τέτοιες γυναίκες αγαπημένε Cristiano, δεν το ξέρεις;

Διαβάστε ακόμα

Έχει φτάσει στην «άκρη του γκρεμού». Οι φωτογραφίες της Angelina Jolie που ανατριχιάζουν

Η JLo «ορκίζεται» σε αυτό: Βρήκαμε το smoothie της για τέλειο σώμα!