Kλεισμένοι σε ένα δωμάτιο: Το διάσημο ζευγάρι είχε τον πιο σεξουαλικό μήνα του μέλιτος

Γωγώ Φούντα
Kλεισμένοι σε ένα δωμάτιο: Το διάσημο ζευγάρι είχε τον πιο σεξουαλικό μήνα του μέλιτος

Δεν κρατιούνται

H αλήθεια είναι, ότι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Κι εμείς στην προκειμένη, λέμε να μιλήσουμε για το πιο ευχάριστο εκ των δύο, που δεν είναι άλλο, από τον έρωτα! Έμπνευση γι' αυτό, αποτελεί το πιο ερωτευμένο ίσως ζευγάρι αυτή τη στιγμή στο Hollywood, που δεν είναι άλλο, από τους νιόπαντρους Ian Somerhalder και Nikki Reed.

ian-somerhalder-nikki-reed-hold-hands-spl e3207

Μετά τον ξαφνικό τους γάμο στις 26 Απριλίου σε μία μαγευτική τοποθεσία, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, αναχώρησαν ως είθισται, για το ταξίδι του μέλιτος. Μόνο που οι γείτονές τους στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Μεξικό, όπου και έμειναν, μάλλον θα θυμούνται την επίσκεψη του ζεύγους για καιρό, καθώς έγιναν μάρτυρες όλων των... συνευρέσεών τους.

nikki-reed-ian-somerhalder-36-spl 6ad56

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, τα 2 πιτσουνάκια, επισκέφθηκαν ελάχιστες φορές τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου, μιας και το συνεχές... sex στο οποίο επιδίδονταν δεν τους άφηνε περιθώριο για τίποτα άλλο! Μάλιστα, όσες φορές έβγαιναν να... ξεπιαστούν, φαίνονταν εξαντλημένοι και ξαναμμένοι!

nikki-reed-ian-somerhalder-honeymoon-instagram-ftr dc9d7

Και αν νομίζατε ότι οι διακοπές τους έλαβαν τέλος, να σας ενημερώσουμε ότι μετά το Μεξικό θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία, για να συνεχίσουν τις τρελίτσες τους, ενώ όπως όλα δείχνουν θα τον... σκαρώσουν το διάδοχο! Ναι το αποφασίσαμε: Αυτό είναι το πιο ερωτευμένο και σεξουαλικό ζεύγος της showbiz!

nikki-reed-ian-somerhalder-instagram 7245b

Λίγη ηρεμία βρε παιδιά!

Διαβάστε ακόμη:

Ήταν κεραυνοβόλος! Η Μαρία Κορινθίου λέει το «αντίο» σε ένα μεγάλο έρωτα.

Είναι αυτό κορμί για έγκυο γυναίκα; Η star που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Έχει φτάσει στην «άκρη του γκρεμού». Οι φωτογραφίες της Angelina Jolie που ανατριχιάζουν