«Τραβάτε με κι ας... κλαίω»: Η δήλωση της Sofia Vergara που μας έκανε έξαλλες!

«Τραβάτε με κι ας... κλαίω»: Η δήλωση της Sofia Vergara που μας έκανε έξαλλες!

Μάλλον μας κάνει πλάκα! 

Η Sofia Vergara διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της. Τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο, ο τραπεζικός της λογαριασμός ολοένα και φουσκώνει και ο έρωτας της έχει πάρει για τα καλά τα μυαλά. H sexy ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, στο πλευρό του συντρόφου της Joe Manganiello.


Οι δυο τους είναι μαζί λιγότερο από ένα χρόνο, παρόλα αυτά έχουν ήδη πάρει τη μεγάλη απόφαση. Το πανέμορφο ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το καλοκαίρι και να ολοκληρώσει με αυτόν τον τρόπο την ευτυχία του.

rs 560x415-140813061311-1024.Sofia-Vergara-Joe-Manganiello-JR2-81314 copy 70196


Κι αν νομίζατε πως η Sofia πολιορκούσε τον super sexy Joe, πλανάστε! Η ακριβοπληρωμένη ηθοποιός μίλησε στην Ellen DeGeneres και αποκάλυψε μυστικά της σχέσης τους.


Συγκεκριμένα τόνισε πως ο Manganiello την παρακαλούσε να βγουν ραντεβού για πολύ καιρό. Οι ενδοιασμοί της 42χρονης star πολλοί. Αδυνατούσε να πιστέψει πως ένας τόσο όμορφος, πετυχημένος και νεότερός της άντρας την ήθελε τόσο πολύ. Επιπλέον, φοβόταν να ξεκινήσει τόσο γρήγορα μια νέα σχέση (χώρισε με τον Nick Loeb λίγες εβδομάδες πριν γνωρίσει τον Joe). Όλα αυτά όμως μπήκαν γρήγορα στην άκρη, μιας και η επιμονή του μελαχρινού γόη την... έπεισαν! Και για το τέλος σας έχουμε το καλύτερο: o Joe δε δίστασε να πετάξει μέχρι τη Νέα Ορλεάνη για να τη ζητήσει σε ραντεβού.

282F474E00000578-0-image-m-66 1430704485444 bc695


Τραβάτε με κι ας κλαίω βρε Sofia. Μα πώς γίνεται να πεις όχι στον Manganiello; Μη μας κάνεις έξαλλες please...

Διαβάστε ακόμα

Είναι αυτό κορμί για έγκυο γυναίκα; Η star που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Ποια Ιrina; Αυτό είναι το sexy μοντέλο που έχει «κλέψει» την καρδιά του Cristiano Ronaldo!