Γρίφος το τηλεοπτικό μέλλον του Κανάκη. Αλλαγή δεδομένων για το Ράδιο Αρβύλα; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Γρίφος το τηλεοπτικό μέλλον του Κανάκη. Αλλαγή δεδομένων για το Ράδιο Αρβύλα; Όλο το ρεπορτάζ στο Queen.gr

Αίνιγμα πλέον έχει γίνει το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μιας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να σταματήσουν αυτή την εκπομπή που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει γίνει must της εποχής. Σήμερα αποκαλύπτουμε στο Queen.gr τα δεδομένα της  τελευταίας στιγμής αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται να μεταπειστεί ο Αντώνης Κανάκης.

Στα μέσα Ιουνίου ολοκληρώνεται η τρίτη χρονιά της παρέας που τρεις φορές την εβδομάδα μοιράζει σάτιρα και πολλά χαμόγελα στους τηλεθεατές.

Άτομο από το team του Αντώνη Κανάκη μας μιλάει σήμερα και ανατρέπει τα δεδομένα σχετικά με το οριστικό τέλος της ψυχαγωγικές εκπομπής το καλοκαίρι. «Λογικά τελειώνουμε. Αλλά αγαπάμε και θα μας λείψει. Υπάρχει πίεση από το κανάλι να βρούμε μια λύση, μια αφορμή να κάνουμε τέσσερις εκπομπές τον μήνα που να υπάρχει μια ανασκόπηση της εβδομάδας με την ίδια ομάδα. Ακόμη όμως είναι νωρίς. 

«Ο Αντώνης θέλει να τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε αυτή η τηλεοπτική διαδρομή και μάλλον θα το αρνηθεί» μας λέει στέλεχος που είναι πολλά χρόνια στον Αντώνη Κανάκη σε όλα τα βήματα που κάνει τηλεοπτικά.

Οι σκέψεις του Κανάκη έχουν φτάσει ακόμη και σε σημείο να μείνει εκτός από την τηλεόραση του χρόνου. Οι πιέσεις από τον Γιάννη Λάτσιο είναι έντονες α συνεχίσει έστω με ένα διαφορετικό concept.

Απάντηση ακόμη δεν έχουν λάβει από το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά μετά το Γιώργο Παπαδάκη που αναμένεται να υπογράψει για δυο χρόνια, ο Αντώνης Κανάκης θεωρείτε το νούμερο ένα της ψυχαγωγίας που θέλουν οι υπεύθυνοι να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Η κούραση μπορεί να είναι εμφανής και να το λέει και δημόσια ο παρουσιαστής, αλλά η αγάπη σ αυτό που κάνει , τον υποχρεώνει να σκέφτεται σοβαρά πλέον να αλλάξει σχέδια και αποφάσεις που πήρε τον Νοέμβριο.