Θα τις αντιπαθήσετε ακόμα περισσότερο:Οι αδερφές Jenner έκαναν αυτό που πολλοί φοβόντουσαν

Γωγώ Φούντα
Θα τις αντιπαθήσετε ακόμα περισσότερο:Οι αδερφές Jenner έκαναν αυτό που πολλοί φοβόντουσαν

Διαβάστε και τα συμπεράσματα δικά σας

Σίγουρα, όταν είσαι μέλος της περίφημης οικογένειας Kardashian, δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ακόμα χειρότερα δε, όταν είσαι νέος, άβγαλτος και πάνω στην τρέλα της εφηβείας. Ξέρετε, η ηλικία που ή χάνεις εντελώς την μπάλα ή γίνεσαι άνθρωπος!

Fashion-Girls-2015-Gigi-Hadid-Kendall-Kylie-Jenner b3573

Ε λοιπόν, οι αδερφούλες Kendall και Kylie Jenner, ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, μιας και πρόσφατα ενημερωθήκαμε, ότι τερμάτισαν το μέτρο του ψώνιου και της έπαρσης καθώς έκαναν κάτι που ειλικρινά δε θα μπορούσαν να φανταστούν ούτε άνθρωποι με τεράστια φαντασία.

Αποφάσισαν λοιπόν, να... αγοράσουν τα εμπορικά δικαιώματα των μικρών ονομάτων τους, το γνωστό trademark που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι, κάτι που όπως αντιλαμβάνεστε θα απαγορεύει σε οποιονδήποτε άλλο, να τα χρησιμοποιήσει κάποιο από τα ονόματα αυτά. Και επειδή εμείς αγαπάμε την ακρίβεια, τα χαρτιά έγραφαν ότι οι διάσημες αδερφές «θα είναι οι μόνες που θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα ονόματα αυτά για ψυχαγωγία στο πλαίσιο της πληροφορίας μέσω διαδικτύου, αλλά και της showbiz, μόδας και γενικότερα της ποπ κουλτούρας».

kendall-kylie-myspace-main 0e036

Μόλις διαβάσαμε αυτό, δεν μπορέσαμε παρά να λυπηθούμε την καημενούλα Kylie Minogue, η οποία έπειτα από τόσα χρόνια καριέρας, την παθαίνει από 2 μικρά και αδαή κορίτσια, αλλά και όλες τις Kylie και Kendall εκεί έξω που είναι αναγκασμένες να αλλάξουν τα ονόματά τους, σε περίπτωση φυσικά που θέλουν να ασχοληθούν με κάποιο από τα παραπάνω.

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Διαβάστε ακόμη:

Συμπεριφορά που... προβληματίζει: Ποιος θα μας πει επιτέλους τι έχει πάθει η Beyoncé;

Ακούμε και κάτι λογικό! Η δήλωση της σταρ για την εγκυμοσύνη της που θα σας ανακουφίσει