Το πρόβλημα υγείας του Φώτη Σεργουλόπουλου. Καλυτερεύει λένε οι γιατροί. Το Queen.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και το πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Το πρόβλημα υγείας του Φώτη Σεργουλόπουλου. Καλυτερεύει λένε οι γιατροί. Το Queen.gr σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και το πότε επιστρέφει στην Ελλάδα

Βγαίνει νικητής στην πιο σκληρή δοκιμασία της ζωής του ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Από το Παρίσι που νοσηλεύεται εδώ και πέντε μέρες σας μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ αλλά και το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο παρουσιαστής που ακόμη οφείλει να είναι προσεκτικός και να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.

Όταν την Δευτέρα πρώτοι δημοσιεύαμε εδώ στο Queen την είδηση ότι ο Φώτης νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Παρίσι, πολλοί έσπευσαν να διαψεύσουν εμένα προσωπικά αλλά και τις πηγές μας με κύριο στόχο και σκοπό να μας πουν ότι κινδυνολογούμε. Σήμερα και μετά από την πλήρη επιβεβαίωση μας και από την Μαρία Μπακοδήμου στην Χριστίνα Λαμπίρη χθες το μεσημέρι , σας ενημερώσουμε ότι ο χαμογελαστός παρουσιαστής θα επιστρέψει στην χώρα μας την επόμενη εβδομάδα και αυτό μόνο αν υποχωρήσει ο πυρετός που ακόμη έχει.

Ένα βακτήριο που δέχτηκε ο οργανισμός του , τον ταλαιπώρησε και τον υποχρέωσε να μπει ακόμη και στην εντατική. Με πυρετό ακόμη και 40.3 όλοι ανησύχησαν.

Όλοι δεν ήξεραν τι συνέβη. Ο ίδιος μέχρι και σήμερα το πρωί δεν μπορούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο και η οικογένειά του ήταν έτοιμη με την πρώτη πτήση να πάει στο νοσοκομείο να τον δει. Όλα σήμερα όμως άλλαξαν. Και με την φίλη του Μαρία μίλησε λίγα λεπτά αλλά και με τους γονείς του αναφέροντας ότι σύντομα θα επιστρέψει δυνατός και πολύ αδυνατισμένος.

Η δοκιμασία αυτή θορύβησε πολύ τον Φώτη Σεργουλόπουλο και είναι ότι πιο άσχημο έχει βιώσει.

Για καλή του τύχη οι φίλοι του εκεί φρόντισαν αμέσως να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και να είναι μέρα – νύχτα στο πλάι του. Ήταν οι αγγελιοφόροι των νέων στα αγαπημένα πρόσωπα του Φώτη στην Ελλάδα. Εξιτήριο αν όλα πάνε κατ' ευχή θα πάρει την Μεγάλη Δευτέρα η Τρίτη και το Πάσχα θα τον βρει μαζί με τα οικεία του πρόσωπα. Η Μαρία Μπακοδήμου έζησε αυτή την περιπέτεια του φίλου του και μέχρι και την ώρα αυτή σκέφτεται σοβαρά να πάει το Σαββατοκύριακο να τον δει από κοντά. Καλή επιστροφή.