Miranda, τι φωτογραφία είναι αυτή; Η Kerr ξεσήκωσε αντιδράσεις!

Ερμιόνη Σαρρή
Miranda, τι φωτογραφία είναι αυτή; Η Kerr ξεσήκωσε αντιδράσεις!

Προκαλεί...

Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο. Είναι από τα κορίτσια της πασαρέλας που κάθε τους βήμα προκαλεί μικροσεισμούς. Ένα τέλειο πρόσωπο ταίριαξε με το απόλυτο κορμί και το αποτέλεσμα λέγεται... Miranda Kerr.

Σίγουρα τα fittings και οι πολλές ώρες στα backstage μία πείνα και μία κούραση τη δημιουργούν. Δεν έχουμε μπει ποτέ σε αυτή τη θέση (του μοντέλου), αλλά φανταζόμαστε πως τα όμορφα κορίτσια περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή να γυρίσουν σπίτι, να βγάλουν το μακιγιάζ τους και να χαλαρώσουν. Μέχρι εδώ όλα καλά. Απλά η Miranda Kerr πήγε ένα βήμα παρακάτω και μας το βροντοφώναξε κιόλας. Οι άντρες ίσως σταθούν περισσότερο στο γεγονός ότι η καλλονή είναι εντελώς... γυμνή στη φωτογραφία που ακολουθεί, αλλά εμείς πάλι ως γυναίκες κάναμε ένα μικρό focus στο burger που έδειχνε να καταβροχθίζει με τόση... αγάπη.

28648E9F00000578-3071459- It s all about balance Miranda Kerr shows off her fit figure as-m-58 1430977507949 56691

Από την πασαρέλα στα burger και όχι στις σαλάτες και τα φρούτα. Και το μενού είχε και πατάτες τηγανιτές. Full στις θερμίδες, αλλά άμα είσαι η Kerr τα λόγια είναι περιττά. Εμείς όμως αφού τηρούμε το ίδιο διατροφικό πρόγραμμα, γιατί δεν είμαστε... μοντέλα; Ιδού το ερώτημα.

Διαβάστε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα: Διάσημος τραγουδιστής έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

H κίνηση των Bradgelina που προκάλεσε ερωτηματικά