Η Emma Watson συμπονά την Kate Middleton

Η Emma Watson συμπονά την Kate Middleton

Μπορεί η πρώτη να είναι ηθοποιός και η δεύτερη η μελλοντική πριγκίπισσα της Αγγλίας, τα φώτα της δημοσιότητας όμως είναι αδυσώπητα και για τις δύο.

Αυτή τη περίοδο όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω στην μέλλουσα νύφη του πρίγκιπα William και όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία να δει το νυφικό της Kate Middleton καθώς και ότι άλλο αξεσουάρ επιλέξει να φορέσει εκείνη τη μέρα η μέλλουσα πριγκίπισσα της Αγγλίας. Και αν εμείς, ως απλοί άνθρωποι, δεν μπορούμε να φανταστούμε την πίεση που δέχεται αυτές τις μέρες η Kate και το άγχος που περνά, υπάρχει κάποιος που μπορεί και, μάλιστα, δείχνει συμπόνια απέναντί της. Αυτός ο κάποιος είναι η ηθοποιός Emma Watson, η γνωστή «Ερμιόνη» του Harry Potter, η οποία συμπάσχει με την Middleton.

«Το καημένο το κορίτσι («Poor girl», όπως είπε χαρακτηριστικά), πρέπει να περνά απίστευτη πίεση. Ελπίζω μόνο να το διασκεδάζει. Πρέπει να είναι πολύ έντονη εμπειρία», είπε η Watson νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε μια συνέντευξή της στο Associated Press. Η οποία όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει σχετικά με το θέμα, μιας και ξεκίνησε ως παιδί θαύμα του Hollywood για να μεγαλώσει μέσα στον κινηματογράφο και να γίνει κανονική σταρ, με συμβόλαια με μεγάλους οίκους μόδας και τους παπαράτσι να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Αν μη τι άλλο μιλάμε για το κορίτσι που όταν αποφάσισε να κόψει τα μακριά μαλλιά του και να αποκτήσει ένα α λα Mia Farrow κούρεμα, η είδηση αυτή έγινε πρωτοσέλιδο σε δεκάδες περιοδικά ανά τον κόσμο.

Γι' αυτό μην ανησυχείς Kate. Υπάρχει κάποια εκεί έξω που καταλαβαίνει τι περνάς. Δεν είσαι μόνη σου στο σκληρό ρινγκ της δημοσιότητας.