Χτύπησε κόκκινο! Η selfie της Jennifer Lopez που έκανε τα social media να... σείονται

Ερμιόνη Σαρρή
Χτύπησε κόκκινο! Η selfie της Jennifer Lopez που έκανε τα social media να... σείονται

Τα likes και τα σχόλια δεν έχουν σταματημό

Αν μέχρι τώρα νομίζατε πως τα έχετε δει όλα σε αυτή τη ζωή, θα σας στεναχωρήσουμε αλλά γελάστε οικτρά. Ο κόσμος της showbiz δεν ησυχάζει και δεν κοιμάται ποτέ. Ελεύθερες, δεσμευμένες και χωρισμένες ποστάρουν ό,τι φωτογραφία θέλουν στα social media και δημιουργούν σεισμούς 9 ρίχτερ στα σπίτια των θαυμαστών τους.

Θα μας πείτε υπερβολικές, αλλά όχι δεν είμαστε. Ως φανατικές θαυμάστριες του instagram κάναμε και πάλι τα κλικαρίσματά μας. Είδαμε τους φίλους μας να κάνουν τα πρώτα τους μπάνια στην παραλία, τους ζηλέψαμε για λίγο, αλλά το μούδιασμα το αισθανθήκαμε όταν πέσαμε πάνω στη φωτογραφία της Jennifer Lopez.

Η τραγουδίστρια ξεπέρασε κάθε όριο, αφού έβγαλε selfie το στήθος της. Πάντα γνωρίζαμε ότι έχει προσόντα, αλλά ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα έφτανε στο σημείο να μας τα δείξει και από τόσο κοντά. Θέλετε ότι είναι δεσμευμένη, θέλετε ότι πλέον είναι μαμά, πάντως και στις δύο περιπτώσεις η selfie αυτή δεν ανταποκρίνεται στη JLo που ξέραμε ως τώρα. Ναι είναι σέξι, αλλά αυτό αγγίζει τα όρια του... προκλητικού.

11198440 890879240953678 1584119151 n fc2f8

Τι να πούμε, η ζέστη έχει ήδη επηρεάσει τον κόσμο αυτό της showbiz. Λέτε αυτό το καλοκαίρι να είναι πολύ δύσκολο;

Διαβάστε ακόμη:

Λίγες λέξεις ήταν αρκετές.Το γράμμα που έκανε τη Beyoncé να πέσει στα πατώματα!

Ohh! Η Amal Alamuddin γνωρίζει τελικά το μυστικό για να κάνετε έναν άντρα... ευτυχισμένο