Μα τι παραμόρφωση: Η star το παράκανε με τις πλαστικές και είναι πια τελείως αγνώριστη!

Μα τι παραμόρφωση: Η star το παράκανε με τις πλαστικές και είναι πια τελείως αγνώριστη!

Ομολογουμένως πάθαμε ένα μικρό σοκ!

Ναι, το γνωρίζουμε πολύ καλά! Οι διάσημες κυρίες στο Hollywood τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία στις πλαστικές επεμβάσεις. Χρήματα έχουν μπόλικα, ανασφάλειες επίσης... ο συνδυασμός αρκετά εκρηκτικός για να μην τις οδηγήσει στην πόρτα του πλαστικού χειρουργού. Οι περισσότερες stars ξέρουν πού πρέπει να σταματήσουν. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και μερικές που δεν ελέγχουν τον εαυτό τους κι έτσι καταλήγουν τελείως παραμορφωμένες.


Τελευταίο παράδειγμα; Η Βrandi Glanville.

2862CAFD00000578-0-image-m-31 1430958428229 1af7b

Η 42χρονη πρωταγωνίστρια του Real Housewives οf Beverly Hills εμφανίστηκε προχθές στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Los Angeles για το ετήσιο επίσημο γεύμα που διοργανώνει κάθε χρόνο με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ABCs, ο οποίος δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ με στόχο τον έγκαιρο εντοπισμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού και του καρκίνου του προστάτη.

2862DEBC00000578-0-image-m-30 1430958382482 18d59


Η Brandi, λοιπόν, τράβηξε την προσοχή όλων, αλλά μάλλον για κακό... λόγο. Η celebrity φαίνεται πως «πείραξε» αρκετά το πρόσωπό της, το οποίο πια δε θυμίζει σε τίποτα αυτό που όλοι θυμόμασταν. Η παραμόρφωση στο μεγαλείο της.

brandi a9692

Πριν και.. μετά!

Πραγματικά λυπούμαστε όταν βλέπουμε όμορφες γυναίκες να πέφτουν θύματα της ματαιοδοξίας τους. Κρίμα...

Διαβάστε ακόμα

Αν και Παρασκευή, η Μαρία Ηλιάκη περνάει δύσκολα. Δείτε την!

Ohh! Η Amal Alamuddin γνωρίζει τελικά το μυστικό για να κάνετε έναν άντρα... ευτυχισμένο