Ποιοί παρακολούθησαν χτες το show του Δημήτρη Πέτρου;

Ποιοί παρακολούθησαν χτες το show του Δημήτρη Πέτρου;

Χθες στην παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου όλος ο κόσμος της μόδας ήταν εκεί για να τον χειροκροτήσει.

Χθες το βράδυ στο Θησείο ο κόσμος της μόδας και όσοι τυχεροί έλαβαν πρόσκληση για την exclusive παρουσίαση της ανοιξιάτικης συλλογής του σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου (το θέατρο χωρούσε μόλις 130 άτομα) απήλαυσαν ένα εξαιρετικό show, δομημένο και άρτιο σε όλα του τα στοιχεία.

Εκεί λοιπόν, ήταν ο Λάκης Γαβαλάς και το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro, o στυλίστας της Ζέτας Μακρυπούλια, Γιώργος Σεγρεδάκης, o Τάσος Σοφρονίου, ο Χρύσανθος Πανάς του Island, δημοσιογράφοι, στυλίστες και bookers πρακτορείων μοντέλων, με την παράσταση, όμως, να κλέβει μία παρουσία. Ο λόγος για την απαστράπτουσα κοκκινομάλλα Τάμτα, που αν και καθυστέρησε λίγο να καταφθάσει, άφησε τους πάντες άφωνους φορώντας μια χειμωνιάτικη δημιουργία του Δημήτρη Πέτρου.

Το after πάρτι συνεχίστηκε έξω από το θέατρο «Θησείον» και για μια (ακόμα) βραδιά τα στενά του κέντρου της Αθήνας γέμισαν στυλ και ομορφιά, σε μια πόλη που μες στην κρίση το χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ.