So sweet! Το δώρο έκπληξη της Βίκυς Καγιά στον Ηλία Κρασσά για τα γενέθλιά του!

So sweet! Το δώρο έκπληξη της Βίκυς Καγιά στον Ηλία Κρασσά για τα γενέθλιά του!

Τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια είναι σίγουρα αυτά, αφού η πρώτη τους κόρη έρχεται στον κόσμο σε λίγες μέρες! 

Μια ανάσα προτού καλωσορίσει το πρώτο της παιδί στον κόσμο, είναι πιο ευτυχισμένη και ανανεωμένη από ποτέ. Η Βίκυ Καγιά πραγματικά ακτινοβολεί, στο πλευρό του Ηλία Κρασσά, και σίγουρα αυτός ευθύνεται για το μεγαλύτερο μερίδιο της ευτυχίας αυτής, μιας και ο μεγάλος τους έρωτας δεν μπορεί να κρυφτεί. Έτσι και η ίδια, ως καλή σύζυγος και μέλλουσα μητέρα, δεν θα μπορούσε να αφήσει τα γενέθλια του συζύγου της να περάσουν, χωρίς να του κάνει ένα μικρό δώρο έκπληξη!


Παρά το γεγονός πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα του χαρίσει ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα δώρα, την γέννηση της πρώτης τους κόρης, κάνοντάς τον μπαμπά για τρίτη φορά, η Βίκυ Καγιά δεν αρκέστηκε σε αυτό, αφού το χθεσινό βράδυ των γενεθλίων του μια τούρτα περίμενε τον γνωστό επιχειρηματία, και μάλιστα, γράφοντας πάνω της το πιο γλυκό μήνυμα, που το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram.

Χωρίς τίτλο d5d04


«You are the sunshine of our lives», επέλεξε να γράψει πάνω στην τούρτα έκπληξη, κάνοντάς μας να... ζηλέψουμε πραγματικά από την αγάπη και τον απόλυτο έρωτα που ζουν. Ο ερχομός του παιδιού τους σίγουρα θα ολοκληρώσει την ευτυχία αυτή με τον όμορφο τρόπο! Χρόνια πολλά Ηλία Κρασσά!

Διαβάστε ακόμη:

Ας είναι ψέμα: Δείτε την Kris Jenner ελαφρώς βαμμένη και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

«Φωτιά στα κόκκινα»: Δείτε τη Δωροθέα Μερκούρη πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ