Μα είναι δυνατόν, Sofia Vergara; Η αποκάλυψη που μας άφησε με… το στόμα ανοιχτό!

Μα είναι δυνατόν, Sofia Vergara; Η αποκάλυψη που μας άφησε με… το στόμα ανοιχτό!

Ε όχι εσύ αυτή τη δήλωση! 

Ποιος να το έλεγε και να το πιστεύαμε, πως μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Hollywood, και ολόκληρου του πλανήτη, θα ευχόταν να μην ήταν τελικά... τόσο προικισμένη από τη φύση. Ο λόγος φυσικά για την εκρηκτική Sofia Vergara, που μας άφησε όλους άφωνους, με τις πρόσφατες δηλώσεις της, όπου αποκάλυψε πως... θα προτιμούσε να είχε ψεύτικο στήθος, αφού όλο αυτό το πλούσιο ντεκολτέ που διαθέτει μάλλον... σε κακό θα της αποβεί.

SofiaVergara01 00ff4


Η 42χρονη ηθοποιός, φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος του στήθους της, που έχει εκτιμηθεί δεόντως από τον απανταχού ανδρικό πληθυσμό, αφού όπως και σε κάθε κοινή θνητή, ο νόμος της... βαρύτητας με το πέρασμα των χρόνων, δεν την ευνοεί και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί ανοιχτά. Μάλιστα, η σταρ χαρακτηριστικά ανέφερε, ως αν δεν υποβληθεί σε ανορθωτική επέμβαση, πολύ σύντομα, το στήθος θα φτάσει... στα γόνατά της!

H αλήθεια είναι πως δεν φαίνεται και τόσο... δυσβάσταχτο βασανιστήριο!

Sofia-Vergara-9 ef5de


Αναλυτικά, η Κολομβιανή ηθοποιός, που πρόσφατα απέκτησε και το δικό της αστέρι στο Hollywood δήλωσε: «Πρέπει κάποια στιγμή κάτι να γίνει. Θα είναι πραγματικά άβολο σε κάποιο διάστημα, να περπατάω και το στήθος μου να είναι... στα γόνατά μου. Πιστέψτε με θα προτιμούσα να ήταν ψεύτικο», πείθοντάς μας τελικά, πως όλοι έχουν τα θέματά τους με την εμφάνισή τους, ακόμα και αυτές οι... θεές!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι επανασύνδεση! Ύστερα από ένα χρόνο χωρισμού είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Μα τι ατυχία; Η σταρ πετάχτηκε στο super market και της απέρριψαν την πιστωτική!