Μας έπεισε! Η Βίκυ Καγιά μας αποδεικνύει πόσο… χαζομαμά θα γίνει με αυτό το post!

Μας έπεισε! Η Βίκυ Καγιά μας αποδεικνύει πόσο… χαζομαμά θα γίνει με αυτό το post!

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, το διάσημο μοντέλο μας έδειξε την πιο τρυφερή της πλευρά!  

Οι μέρες περνούν και η μέλλουσα μανούλα Βίκυ Καγιά μετρά το χρόνο αντίστροφα μέχρι να πάρει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της. Την ανυπομονησία και τη χαρά της για τον ερχομό της κόρης της, έχει εκφράσει πολλές φορές, ενώ η ευτυχία της δεν μπορεί με τίποτα να κρυφτεί. Και τώρα, μας αποδεικνύει πως, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, το μόνο βέβαιο είναι πως η κορούλα της, της έχει ήδη πάρει τα μυαλά και θα την κάνει κυριολεκτικά... ό, τι θέλει.


Με αφορμή την σημερινή Ημέρα της Μητέρας, το διάσημο μοντέλο, που ήδη νιώθει πως ανήκει στην ομάδα των μαμάδων που σήμερα έχουν την τιμητική τους, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

mkn 2da9e


Το μωρουδιακό μπλουζάκι που γράφει ως λογότυπο «κάνω τη μαμά μου ότι θέλω» ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ μας έπεισε πως σίγουρα τα πράγματα θα είναι έτσι, όταν το νέο μέλος της οικογένειας καταφθάσει. Μάλιστα, η Βίκυ δεν παρέλειψε να γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας, για την αγωνία που νιώθει για τον ερχομό του μωρού της, μετρώντας τις μέρες αντίστροφα, όπως θα έκανε κάθε ευτυχισμένη μαμά! Χρόνια πολλά και σε αυτήν, όπως και σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι επανασύνδεση! Ύστερα από ένα χρόνο χωρισμού είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Μα τι ατυχία; Η σταρ πετάχτηκε στο super market και της απέρριψαν την πιστωτική!