Μεγάλη διαφορά: Η Cameron Diaz άβαφη, δε θυμίζει σε τίποτα την star που όλοι ξέρουμε!

Μεγάλη διαφορά: Η Cameron Diaz άβαφη, δε θυμίζει σε τίποτα την star που όλοι ξέρουμε!

Δείτε το πριν και το... μετά

Και ναι, το μακιγιάζ κάνει θαύματα! Αυτό το γνωρίζουμε όλες μας πολύ καλά. Ένα καλό προϊόν μπορεί να καλύψει κάθε πιθανή ατέλεια του προσώπου μας στο πι και φι. Όταν δε, μιλάμε για επαγγελματική περιποίηση, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο... μαγικό!


Οι stars στο Hollywood «αφήνονται» στα χέρια των καλύτερων make-up artists. Όπως καταλαβαίνετε, όλες οι εμφανίσεις τους είναι υποδειγματικές. Σπανίως θα τις πετύχουμε τελείως αμακιγιάριστες, καθώς προσέχουν πολύ πώς εμφανίζονται δημοσίως. Oι paparazzi όμως είναι δαιμόνιοι και φροντίζουν συχνά πυκνά να μας χαρίζουν υλικό!


Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, η Cameron Diaz απαθανατίστηκε σε χαλαρή της βόλτα στο Λος Άντζελες. Η star «πιάστηκε στα πράσα» ενώ έβγαινε από το σπίτι της στο Brentwood και τα φλας άστραψαν. Η Diaz, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, είναι ένα κορίτσι σαν όλες εμάς.

2884C8E400000578-0-image-m-20 1431271938120 b7bbd
2884C95100000578-0-image-m-21 1431271996450 e051e

Το πρόσωπό της αρκετά διαφορετικό. Τα φρύδια και τα μάτια της άτονα, η επιδερμίδα της λιγάκι θαμπή! Παρόλα αυτά η 42χρονη ηθοποιός έδειχνε αρκετά κουλ με τους φωτογράφους.

PicMonkey Collage c5144

Με μακιγιάζ ή χωρίς, η Cameron είναι όμορφη (αν και λιγάκι διαφορετική)


Who cares; Είναι star και δεν τη νοιάζει τίποτα. Μία κακή εμφάνιση άλλωστε, μπορεί εύκολα να ξεχαστεί με ένα υπέροχο red carpet look. Cameron, σε αγαπάμε γιατί είσαι ακομπλεξάριστη.

Διαβάστε ακόμα

Το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι στο Hollywood τελικά δε χωρίζει: Διαβάστε το τρυφερό μήνυμα!

Επιτέλους: Η τραγουδίστρια του Chandelier δείχνει το πρόσωπό της και έχουμε τα ντοκουμέντα