Η είδηση που μας έκανε να λατρέψουμε τη Nicole Kidman κι ας τη θεωρούσαμε ψυχρή & απόμακρη

Γωγώ Φούντα
Η είδηση που μας έκανε να λατρέψουμε τη Nicole Kidman κι ας τη θεωρούσαμε ψυχρή & απόμακρη

Kαι σίγουρα το ίδιο θα κάνετε κι εσείς

Eντάξει η Nicole Kidman, μπορεί να είναι διάσημη, ταλαντούχα και γοητευτική, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε... γλύκα! Είναι γνωστός άλλωστε ο απόμακρος χαρακτήρας της, ο οποίος βέβαια, όταν έχεις διατελέσει σύζυγος του Tom Cruise, και μάλιστα για μία δεκαετία, δικαιολογείται απόλυτα.

nicole kidman keith urban grammys ap 2015 75f20

Κι όμως, παρόλο που ποτέ δεν τη συμπαθήσαμε ιδιαίτερα, και μάλλον και μεγάλη μερίδα του κοινού, ήρθε η ώρα να σας δώσουμε μία πληροφορία η οποία θα σας αλλάξει γνώμη. Η διάσημη ηθοποιός Rebel Wilson λοιπόν, η οποία κατάγεται επίσης από την Αυστραλία, όπως και η Nicole ως γνωστόν, αποκάλυψε πρόσφατα, ότι ο λόγος για τον οποίο κατάφερε να γίνει διάσημη και να σπουδάσει υποκριτική, είναι η Kidman!

1356111157 rebel-wilson-lg 81ea2

Συγκεκριμένα, η 47χρονη star, προσέφερε στην 29χρονη συμπατριώτισσά της, υποτροφία, προκειμένου να σπουδάσει στο εξωτερικό. Κάτι που φυσικά η Rebel δεν ξέχασε ποτέ και εκτός του ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί την ευχαριστεί, δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της δώρισε τα χρήματα στο κολλέγιο, ώστε να μπορέσουν και άλλα παιδιά να σπουδάσουν.

Ψυχρή ναι, αλλά όπως όλα δείχνουν, αρκετά καλόκαρδη και δίκαιη. Μπράβο της.

Διαβάστε ακόμη:

Άουτς! Βρέθηκε η πιο κακή αντιγραφή της JLo και μάλιστα τη γνωρίζετε πολύ καλά

Ερωτικό τρίγωνο στο Hollywood; O διάσημος γόης που «δουλεύει ψιλό γαζί» δύο σέξι stars!