Τι τρομάζει την Helen Mirren;

Τι τρομάζει την Helen Mirren;

Ο Russell Brand! Παρότι οι δύο συμπρωταγωνιστές είναι πολύ καλοί φίλοι δεν παύει να ταράζεται από τα καμώματα του Βρετανού κωμικού.

Συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «Arthur» και έγιναν πολύ καλοί φίλοι αλλά η Dame Helen Mirren παραδέχτηκε πως αρχικά ένιωσε τρομακτική ταραχή στη σκέψη πως θα δουλέψουν μαζί. Είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, στην «Τρικυμία» αλλά δεν είχαν προλάβει να γνωριστούν καλά.

Η 65χρονη ηθοποιός φοβήθηκε πως δίπλα στο κωμικό ταλέντο του Russell θα φαντάζει βαρετή και ξεπερασμένη. Όταν τον γνώρισε καλύτερα η σχέση τους εξελίχθηκε σε «έρωτα» (ναι, σε εισαγωγικά και μόνο σε εισαγωγικά) και άλλαξε εντελώς γνώμη. Εξηγώντας τους αρχικούς φόβους της σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε: «Είναι τόσο έξυπνος και rock and roll και νιώθω τόσο βαρετή και συνηθισμένη δίπλα του. Οπότε αυτό είναι τρομακτικό. Και δεν είμαι πολύ καλή στη σύγχρονη κωμωδία. Αλλά όταν γνωριστήκαμε διαπίστωσα πως είναι πολύ έξυπνος και ενδιαφέρον άνθρωπος -και τον ερωτεύτηκα».

Παλιότερα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε παραδεχθεί πως ήταν τρομοκρατημένη και από τη φήμη του Russell ως κακού παιδιού χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει πως και εκείνος, από την πλευρά του, ένιωθε πανικό όταν τη γνώρισε εξαιτίας της εντυπωσιακής καριέρας της.