Ας μας πει το κόλπο! Η Amal Alamuddin έχει κάνει τον George Clooney... αγνωριστό

Ερμιόνη Σαρρή
Ας μας πει το κόλπο! Η Amal Alamuddin έχει κάνει τον George Clooney... αγνωριστό

Η δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά πώς θα κάνεις έναν άντρα να σε ερωτεύεται όλο και περισσότερο

Η δικηγόρος που εμφανίστηκε στη ζωή του George Clooney και την άλλαξε ριζικά. Ο αμετανόητος εργένης άφησε τις μπαρότσαρκες και τις συναντήσεις με μπύρες με τα υπόλοιπα ελεύθερα αρσενικά του Hollywood και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Πολλοί τη θαύμασαν για αυτό που κατάφερε, ενώ μερικοί δε δίστασαν να δηλώσουν ότι αυτός ο γάμος δε θα στεριώσει.

Το ζευγάρι όχι απλώς ζει τον απόλυτο έρωτα, αλλά και ο George Clooney έχει γίνει αγνώριστος. Την πρώτη του δημόσια ερωτική εξομολόγηση προς την Amal Alamuddin την είχαμε θεωρήσει ως μία απλή κρίση ειλικρίνειας, αλλά τελικά ο George την έχει «πατήσει» για τα καλά. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει «Amal» και το στόμα του στάζει μέλι.

george-clooney--z 5332f

Πρόσφατα μάλιστα δήλωσε ότι δεν κάνει χώρια της παραπάνω από μία εβδομάδα. Ποιος τώρα, ο αμετανόητος εργένης που τα κορίτσια σφαζόντουσαν στην ποδιά του και εκείνος τις άλλαζε σαν τα πουκάμισα. Στη συνέντευξή του αυτή, λοιπόν, στο News.co.au αποκάλυψε ότι υπάρχει αυστηρή συμφωνία μεταξύ τους, να μην μένουν χώρια παραπάνω από μία εβδομάδα. Πρώτα ο έρωτας και ύστερα η καριέρα κυρίες και κύριοι. Και για το τέλος σας έχουμε το καλύτερο. Ο George για χάρη της γυναίκας του μπαίνει στην κουζίνα, φοράει την ποδιά του και της μαγειρεύει το πιο τέλειο πρωινό.

Διαβάστε ακόμη:

Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!Ο Cristiano Ronaldo και ο γιος του σε μια ξεχωριστή στιγμή