Λόγια που σοκάρουν:Η σταρ μιλάει για τις φρικιαστικές ημέρες που πάλευε με τη βουλιμία

Ερμιόνη Σαρρή
Λόγια που σοκάρουν:Η σταρ μιλάει για τις φρικιαστικές ημέρες που πάλευε με τη βουλιμία

Στιγμές που έχουν μείνει «καρφωμένες» στο μυαλό της

Όσο λαμπερές και αν είναι μερικές κυρίες μπροστά στα φώτα των φωτογράφων, το παρελθόν τους είναι κάτι που τις πονάει. Η showbiz θέλει χαμόγελα και αισιόδοξα μυαλά, αλλά δυστυχώς όταν οι πόρτες της κλείνουν, η πραγματικότητα δεν είναι τόσο λαμπερή και δοξαστική.

Η Portia De Rossi είναι μία από αυτές τις σταρς, που όταν τα φώτα έσβηναν, εκείνη πάλευε με τη σκιά της. Ήθελε να γίνει ένα πετυχημένο μοντέλο και όταν ο ατζέντης της τη διέταξε να μη φάει για τις επόμενες 10 ημέρες, αυτή τον άκουσε. Έπρεπε να λάμψει πάνω στην πασαρέλα και γι΄ αυτό τήρησε λέξη προς λέξη τα λόγια του. Ήταν τότε 12 χρονών και δε γνώριζε το κακό που έκανε στον εαυτό της.

50737154 46c44
b26e7f3cda514e7db4640f7768177c9f 0394e
ellen degeneres portia de rossi divorce4 2a690

Μετά το τέλος εκείνου του show έτρεξε και βούτηξε το κεφάλι της μέσα σε ένα σακουλάκι με ζαχαρωτά. Τα λαχταρούσε τόσο πολύ. Ύστερα, όμως σκέφτηκε ότι η επιθυμία της αυτή κατέστρεφε κόπους δύο εβδομάδων (μα πόσο ειρωνικό), οπότε και οδηγήθηκε στη γνωστή και μη εξαιρετέα κίνηση. Τα γεύτηκε και μετά βρήκε τον κατάλληλο τρόπο για να μην πάρει ούτε μία θερμίδα. Μα πόσο θλιβερό είναι να βλέπεις κορίτσια σε τέτοια ηλικία να καταστρέφουν τον ίδιο τους τον εαυτό;

Αυτό, λοιπόν, ήταν και ένα από τα περιστατικά που θέλησε να δημοσιοποιήσει η Portia για να αφυπνίσει όλα αυτά τα κορίτσια που παλεύουν με τη βουλιμία. Η ίδια τα κατάφερε, τη νίκησε και τώρα απολαμβάνει τη ζωή της.

Διαβάστε ακόμη:

Μα τι θα τους κάνουμε; Η Harper & o David Beckham κατάφεραν να «σπάσουν» το διαδίκτυο

Ήμαρτον! Αν αυτοί οι stars αρραβωνιάστηκαν, η κατάσταση είναι άκρως ανησυχητική